Κυκλοφόρησε το Eve: Valkyrie – Warzone

Εδώ πλέον μπορείτε να βιώσετε πραγματικά τις μάχες στο διάστημα μιας και βρίσκεστε στο πιλοτήριο

Platforms
 
Publisher
 
Developer
 

Ρεαλιστικές μάχες στο σύμπαν του Eve

Λίγος καιρός έχει περάσει από την κυκλοφορία των VR συστημάτων στον τομέα του gaming, με την αγορά να ξεκινάει μόλις φέτος να ανεβαίνει σε οικονομικό επίπεδο, αλλά ακόμα να παραμένει ελαφρώς αβέβαιη. Η CCP όμως, γνωστή για το sci-fi MMO Eve-Online, φαίνεται πως είναι πρόθυμη να ρισκάρει με τον νέο τίτλο βασισμένο στον κόσμο του παιχνιδιού, με το όνομα Eve: Valkyrie – Warzone.

Εδώ πλέον μπορείτε να βιώσετε πραγματικά τις μάχες στο διάστημα μιας και βρίσκεστε στο πιλοτήριο του σκάφους που χειρίζεστε χάρη στην προοπτική πρώτου προσώπου, κάτι που γίνεται ακόμα πιο φαντασμαγορικό αν έχετε στην κατοχή σας κάποιο VR μηχάνημα. Στην διάθεσή σας βρίσκονται 13 διαφορετικά σκάφη για να διαλέξετε, το καθένα με τα δικά του προτερήματα και μειονεκτήματα, καθώς και πέντε διαφορετικά game modes: Team Deathmatch, Control, Carrier Assault, Wormholes και Extraction. Ιδιαίτερο σημείο αποτελεί η ικανότητα cross-platform παιχνιδιού, ένα από τα πιο σύγχρονα ζητήματα όσον αφορά το multiplayer gaming. Η όλη εμπειρία σας θα συνοδευτεί από την φωνή της Katee Sackhoff, που έχει δώσει την φωνή της παλιότερα στο Call of Duty: Black Ops III.

Αν θέλετε να βιώσετε την εμπειρία ενός μαχητικού στο διάστημα, τότε μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα του Eve: Valkyrie – Warzone εδώ.

Tags
,