Πρώτο gameplay βίντεο για το Wild West Online

Όπως πολύ σωστά έχετε υποθέσει μέχρι στιγμής, θα έχετε την ευκαιρία να παίξετε ως ένας καουμπόι

Η Άγρια Δύση περιμένει

Τα περισσότερα αν όχι όλα τα sandbox multiplayer παιχνίδια όπου οι παίκτες ψάχνουν για τροφή, νερό και συνεργάζονται ή πολεμάνε άλλους παίκτες με σκοπό την επιβίωση διαδραματίζονται στην σύγχρονη εποχή όπου κάτι πήγε πολύ στραβά και ο πολιτισμός όπως τον ξέρουμε παύει να υπάρχει, ξεχνώντας ότι κάποτε τα πράγματα ήταν έτσι και πολύ παλιότερα χωρίς σύγχρονα όπλα/μεταλλαγμένους/οτιδήποτε άλλο βλέπουμε σήμερα σε τέτοιους τίτλους.

Στην περίπτωσή μας, εννοούμε την εποχή της Άγριας Δύσης, όπου η Αμερική ήταν ακόμα σε μεγάλο βαθμό ανεξερεύνητη και ο κίνδυνος παραμόνευε σε κάθε γωνία. Εκεί διαλέγει να τοποθετήσει η 612 Games το επερχόμενο παιχνίδι της με το όνομα Wild West Online. Όπως πολύ σωστά έχετε υποθέσει μέχρι στιγμής, θα έχετε την ευκαιρία να παίξετε ως ένας καουμπόι και να επιβάλετε το δικό σας δίκαιο στον ασυγχώρητο κόσμο του Wild West Online. Σε μια απίστευτη συγκυρία, το πρώτο screenshot του παιχνιδιού παρερμηνεύτηκε ως leak για το Red Dead Redemption 2. Μετά από αυτή την παρεξήγηση όμως η 612 Games κατάφερε να συγκεντρώσει αρκετά χρήματα μπορώντας έτσι να προσπεράσει τα στάδια του crowdfunding και του early access.

Μόλις πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το πρώτο βίντεο για το gameplay του Wild West Online και φαίνεται πολλά υποσχόμενο. Η ατμόσφαιρα του παιχνιδιού φαίνεται αρκετά αυθεντική με λεπτομέρειες όπως το saloon και οι δραστηριότητες που μπορείς να κάνεις σε αυτό (π.χ.: να παίξεις χαρτιά) και το να αναλαμβάνεις να κυνηγήσεις κλέφτες με σκοπό να βγάλεις χρήματα. Το Wild West Online αναμένεται τον Δεκέμβριο του 2017.

Περισσότερα νέα για το Wild West Online
Tags