Μήπως ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε με το ARK: Survival Evolved;

Ένα εκπληκτικό survival game τώρα στο steam sales

26/06/2017
Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Ένα εκπληκτικό survival game τώρα στο steam sales

Για όσους δεν γνωρίζουν τι εστί Ark: Survival Evolved, είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης στο οποίο παίρνεις μαζί σου δεινόσαυρους και άλλα τέρατα (Μέχρι και Wyverns – Grifins με τα τελευταία updates) και μάχεσαι ενάντια σε άλλους παίκτες αλλά και στα στοιχεία της φύσης για την επιβίωση σου. Κατασκευάζεις βάσεις με πολυβόλα στις οποίες φυλάσσονται τα  πολύτιμα αντικείμενα, τα resources καθώς και οι δεινόσαυροι σου. Αυτές τις βάσεις όμως θέλει να βρει και να καταστρέψει ο εχθρός και εκεί αρχίζει το PvP με Τ-Rex αλλά και με κινητές βάσεις πάνω τις ράχες δεινοσαύρων. Είναι κάτι που πρέπει να το ζήσει κανείς για να το καταλάβει.

Ένα κομμάτι που πρέπει να τονίσουμε είναι πως το παιχνίδι δεν είναι παρατημένο αλλά έχει 5-10 updates κάθε μήνα. Σπάνιο για παιχνίδι με early access τα οποία συνήθως οι εταιρίες τα αφήνουν στην τύχη τους μετά την πρώτη «μπάζα».

Στην Ελλάδα αν και όχι πολύ διαδεδομένο υπάρχουν μικροί πυρήνες που λιώνουν στο παιχνίδι. Αν δεν έχετε παρέα και θέλετε να ενταχθείτε σε μια ομάδα, μιλήστε μας στο GameSpace να σας συμβουλέψουμε και γιατί όχι να έρθετε μαζί μας!

Τώρα με τα steam sales το παιχνίδι κοστίζει μόνο 13,71€ και είναι ευκαιρία για όποιον δεν το έχει να το αποκτήσει! Link

Περισσότερα νέα για το Ark: Survival Evolved

Gamer since: 1983