Καταιγιστική δράση με άπειρα ζόμπι στο Cold Comfort

Κάθε παρτίδα θα έχει διάρκεια 15-20 λεπτών, με το περιβάλλον της εκάστοτε πίστας

Platform
 
Genres
,  
Developer
 

Ανελέητο PvP μεταξύ επιζώντων και μολυσμένων

Τα ζόμπι έχουν καταφέρει τα τελευταία χρόνια να εισχωρήσουν τόσο σε ταινίες και σειρές όσο και στην βιομηχανία του gaming. To Cold Comfort αποτελεί μια τέτοια περίπτωση και σύμφωνα με την Gamma Minus, την εταιρεία πίσω από το παιχνίδι, πρόκειται για έναν συνδυασμό Rainbow Six Siege και Left 4 Dead. Η ιστορία εκτυλίσσεται το 2022, με το ξέσπασμα μιας μετάλλαξης του ιού της γρίπης με το όνομα Gamma Strain. Πρόκειται για έναν ιό που μετατρέπει τα θύματά του σε ζόμπι, με μερικά από αυτά να αποκτούν ικανότητες βάζοντάς τους στην κατηγορία των Gamma Prime.

Αυτή η ομάδα είναι η μία από τις δύο που υπάρχουν στο Cold Comfort, με την άλλη να είναι οι Survivors, αυτοί που είναι αρκετά τυχεροί για να μην προσβληθούν από το Gamma Strain, αλλά αρκετά άτυχοι για να αντιμετωπίσουν τις ορδές των μολυσμένων. Ανεξάρτητα από ποιο στρατόπεδο θα διαλέξουν οι παίκτες, θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 5 διαφορετικά classes, το καθένα με το δικό του σετ ικανοτήτων.

Κάθε παρτίδα θα έχει διάρκεια 15-20 λεπτών, με το περιβάλλον της εκάστοτε πίστας να είναι σε μεγάλο βαθμό καταστρέψιμο περιβάλλον, απαιτώντας από τους επιζώντες να διαλέξουν προσεκτικά που θα τοποθετήσουν παγίδες και οχυρώσεις, και τους μολυσμένους να οργανώσουν προσεκτικά την επίθεσή τους.

Το Cold Comfort βρίσκεται αυτή την στιγμή στο Steam Greenlight και μπορείτε να το υποστηρίξετε με την ψήφο σας πηγαίνοντας στην σελίδα του.

Περισσότερα νέα για το Cold Comfort