Μια πρώτη ματιά στο gameplay του Darksiders 3

Το σύντομο gameplay reveal του Darksiders 3 είναι εδώ για να μας δώσει μια πρώτη εντύπωση

Platforms
 
Genres
,  
Publisher
 
Developer
 

Το σύντομο gameplay reveal του Darksiders 3 είναι εδώ για να μας δώσει μια πρώτη εντύπωση

Μετά την διαρροή σχετικά με την κυκλοφορία του Darksiders 3, η THQ Nordic, publisher της σειράς, δεν έχασε χρόνο και ανακοίνωσε νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα πως πράγματι, ενα νέο Darksiders είναι καθ’ οδόν. Λίγες μέρες αργότερα λοιπόν, ίσως για να αποφευχθούν άλλες διαρροές που μπορεί να φθείρουν την ανυπομονησία γύρω απο το νέο Darksiders 3, κυκλοφόρησε ένα δωδεκάλεπτο pre-alpha gameplay reveal, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.

Βέβαια, δυστυχώς δεν μπορούμε να δούμε όλα τα στοιχεία του επερχόμενου Darksiders, παρόλο που παρουσιάζονται αρκετά. Το μοτίβο της κατεστραμένης γής που επικρατεί φαίνεται αρκετά βασικό, χωρίς κάποια ιδιαίτερη φαντασία, αλλά η πρωταγωνίστρια, ονόματι Fury (όχι ιδιαίτερα πρωτότυπο όνομα θα λέγαμε) παρουσιάζεται αρκετά ενδιαφέρουσα και με πολύ φανταχτερές και κομψές κινήσεις.

Εν κατακλείδι, είναι ακόμη πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα για το Darksiders 3, αλλά σίγουρα οι προσδοκίες μας βρίσκονται πολύ ψηλά, και μέχρι να μπορέσουμε να δούμε περισσότερα πράγματα, Game On!

Περισσότερα νέα για το Darksiders III