Ο Άρης και επίσημα στα eSports!

Το ιστορικό σωματείο της Θεσσαλονίκης κάνει ένα βήμα στο μέλλον με ανακοίνωση τμήματος eSports!

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Το ιστορικό σωματείο της Θεσσαλονίκης κάνει ένα βήμα στο μέλλον με ανακοίνωση τμήματος eSports!

Ποιος θα το περίμενε πριν μερικά χρόνια… Η συνεχής άνοδος των eSports στην παγκόσμια επικαιρότητα έχει προσελκύσει εδώ και καιρό το ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων από τα πιο δημοφιλή αθλήματα. Σιγά σιγά αυτό το «trend» φτάνει στην Ελλάδα, με την αρχή να έγινε από τον Παναθηναϊκό που δημιούργησε ένα τμήμα eSports και μια ομάδα που συμμετέχει στο εγχώριο πρωτάθλημα του LoL, LGC. Σαν άλλο… ασκό του Αιόλου, αυτό δεν θα αποτελεί μια σπανιότητα στο μέλλον, γιατί ολοένα και περισσότερες ομάδες δηλώνουν ενδιαφέρον και αναλαμβάνουν δράση!

Έτσι και ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία της Ελλάδας και της Θεσσαλονίκης, ο Άρης, ανακοίνωσε την ίδρυση ενός νέου αθλητικού τμήματος, του ARIS e-SPORTS. Η επίσημη παρουσίαση θα γίνει την Τετάρτη 26 Απριλίου 2017 και ώρα 13:00 στο χώρο συνεντεύξεων του γηπέδου «Κλεάνθης Βικελίδης». Για την ώρα δεν έχουμε γνωστά περισσότερα (roster, άλλα στελέχη κτλ), αλλά θα σας ενημερώσουμε με τις πρώτες ανακοινώσεις, όπως πάντα.

Παρακάτω η επίσημη πρόσκληση του Άρη:

Όπως λέμε σε τέτοιες περιπτώσεις… εδώ δεν χωράνε οπαδικά! Αυτή η είδηση αποτελεί μια ευχάριστη εξαίρεση στην Ελλάδα της κρίσης. Ο Άρης, μαζί με τον Παναθηναϊκό – και όσες ομάδες θα ακολουθήσουν – «ποντάρουν» στο πολύ διαδεδομένο τομέα των eSports στην Ελλάδα με σκοπό τη διάκριση στη νέα ιδέα αθλητισμού και ανταγωνισμού. Ελπίζουμε, τουλάχιστον, ο οπαδισμός να είναι ανάλογος των πιο κόσμιων συνθηκών.

Stay tuned!

Περισσότερα νέα για το League of Legends