ΕΠΙΣΗΜΟ: Έρχεται το Call of Duty: World War II

Οι φήμες που, μετά τις διαρροές, είχαν κατακλύσει τον κόσμο των FPS, επιβεβαιώνονται

Οι φήμες που, μετά τις διαρροές, είχαν κατακλύσει τον κόσμο των FPS, επιβεβαιώνονται

Η Activision, εταιρία που βρίσκεται πίσω από τους τίτλους που φέρουν την ονομασία «Call of Duty», είχε (;) αφήσει να διαρρεύσει, όπως όλα δείχνουν, το προηγούμενο χρονικό διάστημα υλικό από το – εν εξελίξει – νέο παιχνίδι.

Διάφορα σενάρια δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο της First Person Shooter κοινότητας, με τις φήμες να βρίσκουν ένθερμους υποστηρικτές αλλά και αυστηρούς κριτές. Η αίσθηση που είχε αφήσει ο προηγούμενος τίτλος μπορεί να χαρακτηριστεί – το λιγότερο – «γλυκόξινη». Πολλοί ήταν εκείνοι που απαίτησαν «επιστροφή στις ρίζες». Η εταιρία φαίνεται πως ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις αυτές, μετά τις κακοτοπιές που ακολούθησαν τον προηγούμενο τίτλο, που συγκέντρωσε πολύ γρήγορα 1.000.000 dislikes(!).

Πριν από περίπου μισή ώρα (σ.σ. 21/4/2017 – 20:00) ανακοίνωσε μέσω των εταιρικών social media, πως επιβεβαιώνει τις φήμες για την ύπαρξη και ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Η «παγκόσμια αποκάλυψη» του θα γίνει στις 26 Απριλίου στις 20:00 ώρα Ελλάδας. 

Για τους πολύ δύσπιστους υπάρχει και το ανάλογο χρονόμετρο, που μετρά αντίστροφα στην σελίδα του game | https://www.callofduty.com/wwii. 

Τώρα πια μένει να δούμε, αν η Activision ανεβάζει τα στάνταρ της και «ανοίγει τα αυτιά της» στο κοινό της. 

 

Περισσότερα νέα για το Call of Duty: World War II