Μοναδικες gaming εμπειρίες απο το PlayStation®

Δυναμικό «παρών» έδωσε το PlayStation® στο πλαίσιο δύο κορυφαίων διοργανώσεων

Δυναμικό «παρών» έδωσε το PlayStation® στο πλαίσιο δύο κορυφαίων διοργανώσεων, της Image + Tech Expo 2017 και του Half Marathon & Sports Show, στις οποίες παρουσίασε καινοτόμες και απαράμιλλα μαγευτικές gaming εμπειρίες

To PlayStation® πιστό στα ραντεβού του με τους φανατικούς του φίλους, αξιοποιεί κάθε δυνατή ευκαιρία για να προσφέρει μοναδικές gaming εμπειρίες και συγκινήσεις. Η αγαπημένη gaming πλατφόρμα κέρδισε τις εντυπώσεις με την παρουσία της στην έκθεση Image + Tech Expo 2017 και το Half Marathon & Sports Show 2017 που πραγματοποιήθηκαν δύο συναπτά Σαββατοκύριακα του Μαρτίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO ΜΑΡΟΥΣΙ. Περί τους 60.000 επισκέπτες συνέρρευσαν και στις δύο εκθέσεις με τη συμμετοχή του PlayStation® να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων.

Ανάμεσα στις εταιρείες που έλαβαν μέρος στις δύο διοργανώσεις, το PlayStation® ξεχώρισε με την παρουσίαση των τελευταίων κορυφαίων κυκλοφοριών του, τόσο σε επίπεδο hardware όσο και σε επίπεδο software. Έτσι, οι επισκέπτες και λάτρεις του gaming είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την καινοτομία και τη μαγευτική εμπειρία gameplay μέσα από το PlayStation®4 Pro (PS4™ Pro), την ισχυρότερη κονσόλα του κόσμου, με υποστήριξη 4K ανάλυσης* και τεχνολογία απεικόνισης HDR (Υψηλού Δυναμικού Εύρους/High Dynamic Range)**, αλλά και να «μεταφερθούν σε άλλους κόσμους» με το νέο σύστημα εικονικής πραγματικότητας για τα PlayStation®4 (PS4™) και PlayStation®4 Pro (PS4™ Pro), το PlayStation®VR (PS VR), το οποίο οδηγεί το gaming στο επόμενο επίπεδο διαδραστικής εμπειρίας μεταφέροντας τους παίκτες μέσα στους εικονικούς κόσμους των παιχνιδιών.

Σχετικά με τις εκθέσεις

Συγκεκριμένα, στην καινοτόμο έκθεση Εικόνας και Τεχνολογίας, Image + Tech Expo 2017, με πρωταγωνιστές την οπτική επικοινωνία και τις νέες τεχνολογίες, αναδείχθηκαν προηγμένα προϊόντα και υπηρεσίες του imaging, όπως παρουσιάστηκαν στις μεγαλύτερες εκθέσεις του εξωτερικού. Μία εβδομάδα αργότερα στον ίδιο χώρο, ακόμη μία μεγάλη διοργάνωση άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους χιλιάδες επισκέπτες της. Πρόκειται για το Half Marathon & Sports Show 2017 που αποτελεί, πλέον, σταθερό σημείο συνάντησης του πιο δυναμικού καταναλωτικού κοινού και των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του αθλητισμού και του fitness.

Το PlayStation® αποτέλεσε σημείο αναφοράς και στις δύο εκθέσεις, όπου οι επισκέπτες απολαύσαν νέους αλλά και παλαιότερους αγαπημένους τίτλους, όπως τα Horizon Zero Dawn, Νioh και Uncharted™ 4: Το Τέλος Ενός Κλέφτη. Η κορυφαία σε πωλήσεις κονσόλα αναβαθμίζεται συνεχώς προσφέροντας κορυφαίες εμπειρίες.

*Απαιτείται συμβατή τηλεόραση 4K HDR για την υποστήριξη 4K ανάλυσης και HDR. Το δυναμικό 4K gaming αποδίδεται είτε μέσω rendering των γραφικών, είτε μέσω αναβάθμισης εικόνας (up-scale) σε 4K ανάλυση και η βελτίωση ποικίλει ανάλογα με τον τίτλο. Το ψυχαγωγικό 4K περιεχόμενο παρέχεται αποκλειστικά μέσω υπηρεσιών 4K video streaming.

**Το HDR και οι ταχύτεροι ρυθμοί καρέ δεν υποστηρίζονται από όλα τα games και όλα τα βίντεο.