Το Unbeliever τώρα στο Steam Greenlight

Πρόκειται για ένα 2D action platformer με στοιχεία Metroidvania και με επιρροές ακόμα και από σύγχρονα

Platform
 
Genres
,  

Μια αξιόλογη εγχώρια δουλειά

Παρά τις οικονομικά αντίξοες συνθήκες που επικρατούν αυτή την χρονική περίοδο στη χώρα μας, υπάρχουν αυτοί που ανταπεξέρχονται των περιστάσεων. Μια τέτοια περίπτωση αποτελεί το Unbeliever, της Poor Locke. Ο εν λόγω τίτλος είναι η πρώτη δουλειά του indie στούντιο και αυτή την στιγμή έχει μπει στο Steam Greenlight με σκοπό την έγκριση και διανομή του μέσω του Steam. Πρόκειται για ένα 2D action platformer με στοιχεία Metroidvania και με επιρροές ακόμα και από σύγχρονα παιχνίδια, όπως το Dark Souls. Στο Unbeliever αναλαμβάνετε το ρόλο του «Bitter One», ο οποίος δεν μπορεί να βρει έναν οριστικό θάνατο. Αυτό σε συνδυασμό με την απώλεια μνήμης του, σας οδηγεί σε ένα ταξίδι με σκοπό να βρείτε τον Unbeliever και να ανακτήσετε τη μνήμη σας.

Ανάμεσα σε εσάς και τον στόχο σας βρίσκονται ορδές ανθρωποειδών και μη τεράτων, με διάφορες ικανότητες. Βέβαια, έχετε στη διάθεσή σας έναν ικανοποιητικό αριθμό ξορκιών για να τα αντιμετωπίσετε, από το να τα κάψετε με φλόγες μέχρι να σταματήσετε το χρόνο. Κατά τη διάρκεια της περιπέτειάς σας θα διασχίσετε τοπία, όπως στοιχειωμένα δάση, αρχαίες κατακόμβες και φρούρια γεμάτα παγίδες. Καθώς σημειώνετε πρόοδο, θα ανακτάτε κάποιο μέρος των αναμνήσεών σας, το οποίο θα σας ανταμείβει είτε με μια πληροφορία για τον κόσμο του Unbeliever, είτε με κάποιο νέο ξόρκι.

Μπορεί ακόμα να βρίσκεται στην beta έκδοσή του, αλλά το Unbeliever στην τελική του κυκλοφορία θα έχει randomly generated dungeons, achievements και δυνατότητα New Game +, δίνοντας στο παιχνίδι replayability value. Το Unbeliever θα κυκλοφορήσει πριν το καλοκαίρι για PC, με σχέδια να κυκλοφορήσει αργότερα για κονσόλες. Μπορείτε να δείτε την σελίδα του στο Greenlight εδώ και αν σας αρέσει να το στηρίξετε με την ψήφο σας.