Ετοιμαστείτε να ξεκινήσετε για ένα ταξίδι στο Un’Goro!

Μια αρχαία ζούγκλα γεμάτη αρχέγονα θαύματα, μυστικά που έρχονται στο φώς και elementary power στο επόμενο expansion του Hearthstone: Journey to Un’Goro

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Μια αρχαία ζούγκλα γεμάτη αρχέγονα θαύματα, μυστικά που έρχονται στο φώς και elementary power στο επόμενο expansion του Hearthstone: Journey to Un’Goro

Στο Journey to Un’Goro, τα φυτά σε τρώνε

Είστε έτοιμοι να συντροφεύσετε την Elise Starseeker και τους μικρούς εξερευνητές της σε μια αποστολή στα ανεξερεύνητα εδάφη του κρατήρα Un’Goro; Η κατάβαση σας σε αυτά τα άγρια εδάφη θα είναι μια συναρπαστική περιπέτεια. Θα κάνετε θαυμαστές ανακαλύψεις. Θα γίνετε ένας από τους πρώτους που θα ξεθάψετε ξεχασμένα μυστήρια κάτω από την πυκνή ομίχλη της ζούγκλας. Οι προϊστορικοί κάτοικοι του Un’Goro μπορεί μην κατανοήσουν απόλυτα την περιέργειά σας. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις ποιος μπορεί να προσφέρει βοήθεια στην ώρα της ανάγκης.

Προσαρμοστείτε στο περιβάλλον γύρω σας

Βάλτε σε ένα σακίδιο το ημερολόγιο σας και την πένα σας, επειδή υπάρχει κάτι παραπάνω για τους κατοίκους του  Un’Goro από ότι φαίνεται. 135 ολοκαίνουργια minions, spells, και πολλά άλλα σας περιμένουν στο καινούριο expansion του Hearthstone. Τίποτα δεν είναι πιο αρχέγονο από τα ίδια τα βασικά elements. Και οι αρχαίες ενέργειες του Un’Goro που ενδυναμώνουν τα elementals με σθένος και αγριότητα που δεν έχουμε δει πουθενά αλλού. Μερικά από τα γνωστά πρόσωπα του Hearthstone θα έχουν ένα Elemental minion, που θα είναι στις τάξεις των Murlocs, Dragons, Pirates, και Beasts για συναρπαστικές νέες συνεργασίες.

Γρήγορα, αρπάξτε την πένα σας. Μόλις σκοντάψατε επάνω σε έναν κάτοικο της πανίδας του Un’Goro, τον Verdant Longneck. Ενώ με την πρώτη ματιά μπορεί να φαίνεται σαν έναν ακίνδυνο χορτοφάγο, αυτά τα πλάσματα έχουν την ικανότητα να προσαρμόζονται στις απειλές στο περιβάλλον τους. Σημειώστε το επόμενο κομμάτι !

Η νέα λέξη-κλειδί Adapt που επιτρέπει σε ένα minion να εμποτιστεί με elemental power, δίνοντάς του νέες ιδιότητες. Παρόμοιο με την λογική του Discover, θα σας παρουσιαστεί με τρεις επιλογές όταν παίζετε μια κάρτα με Adapt. Μπορείτε να επιλέξετε μία από αυτές τις τρεις επιλογές για να δώσετε αμέσως το ανάλογο buff στο minion σας. Υπάρχουν δέκα συνολικά Adaptations για να επιλέξετε από αυτές, έτσι θα έχετε πολλές επιλογές για να αντιμετωπίσετε τις απειλές που παρουσιάζονται από τον αντίπαλό σας.

Ενώ είμαστε στο Un’Goro, ας είμαστε σίγουροι ότι θα τα δούμε και θα τα τεκμηριώσουμε όλα. Από τα πιο καυτά ηφαίστεια στους πιο κολλώδεις, γεμάτους μπουρμπουλήθρες λάκκους με πίσσα. Υπάρχει μια πληθώρα νέων και συναρπαστικών πραγμάτων για να ανακαλύψετε. Ας κάνουμε ένα προσωπικό Quest για να τα δούμε όλα ! Οι κάρτες Quest είναι ένας συναρπαστικός νέος τύπος κάρτας που έρχεται στο Hearthstone. Οι κάρτες Quest είναι Legendary, έτσι μπορείτε να έχετε μόνο μια στο deck σας, και θα εμφανίζονται πάντα στο αρχικό χέρι σας. Κάθε Quest θα έχει προϋποθέσεις που θα αναφέρονται σε αυτό. Θα πρέπει να τις ολοκληρώσετε και θα κερδίσετε απίστευτες ανταμοιβές ! Τα Quests θα εμφανίζονται στο Hero Portrait σας μόλις τα παίξετε. Δείτε το Priest Quest «Awaken the Makers» και την κάρτα που δίνεται με την ολοκλήρωση του: Amara, Warden of Hope!

Τραβήξτε προς τα πίσω τα αμπέλια και κρυφοκοιτάξτε μέσω του spyglass σας στο ευχάριστα κατάφυτο Un’Goro σκηνικό στο επιτραπέζιο παιχνίδι !

Pre-Purchase Journey to Un’Goro

Σε ένα επικίνδυνο ταξίδι, βοηθά να είμαστε προετοιμασμένοι για οτιδήποτε ! Σύντομα θα μπορείτε να προ-αγοράσετε 50 πακέτα καρτών Journey to Un’Goro για 34,99 £ / 44,99 € και να λάβετε την card back Fossil. Οι επιπλέον προμήθειες θα σας περιμένουν στην αρχική κατασκήνωση. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς της Elise, θα πρέπει φτάσετε εκεί στις αρχές Απριλίου, πάνω στην ώρα για την επίσημη κυκλοφορία του expansion.

* Πακέτα που θα ανοιχτούν πριν τις 30 Απριλίου 2017.

Wake Me Up Πριν το Un’Goro

Να τριπλο – τσεκάρετε τις προμήθειες σας πριν ξεκινήσετε την αποστολή σας !

Απωθητικό Δεινοσαύρων; Check. Tar-Be-Gone; Check. Μια συσκευή συμβατή για να παίξετε Hearthstone (Windows, Mac, iOS και Android) … Check. H Elise Starseeker και η ομάδα γενναίων εξερευνητών θα καταγράψουν τα ευρήματά τους στο ungoro.com. Δεδομένου ότι έχετε στρατολογηθεί για να συνοδεύσετε την Elise για αυτήν την αποστολή, θα είστε σε θέση να επηρεάσετε που θα πηγαίνουν οι εξερευνητές και τι θα αναζητούν. Οπότε να είστε σίγουροι να ελέγχετε τακτικά και να παρέχει τη γνώμη σας κατά μήκος του ταξιδιού.

Αν δείτε κάτι περίεργο, να είστε βέβαιος να τεκμηριώνετε τα ευρήματα σας με το hashtag #UnGoro. Ένας αληθινός τυχοδιώκτης μοιράζεται τα ευρήματά του με τον κόσμο! Να είστε στην επιφυλακή. Στην πορεία θα αποκαλύπτονται τα μυστικά του Un’Goro (και minions, και spells) πάνω στις επίσημες σελίδες του Hearthstone στο Facebook και στο Twitter. Ελπίζουμε ότι θα απολαύσετε αυτό την πρώτη ματιά του Journey to Un’Goro. Περισσότερες κάρτες θα φανούν στις 17 Μαρτίου. Ετοιμαστείτε να κάνετε μια βόλτα στην άγρια πλευρά – Η χρονιά του Μαμούθ και το Journey to Un’Goro επίσημα ξεκινάει στις αρχές Απριλίου!

Περισσότερα νέα για το Hearthstone: Heroes of Warcraft

Xαμένη στην εφηβεία μου, gamer, βιβλιοφάγος, Πρωτάρης παίκτης σε role playing games καθώς μου αρέσει να διηγούμαι ιστορίες.Ταξιδιάρικο μυαλό γεμάτο μουσική, ταινίες και anime. Φωτογράφος ανάλογα με τη διάθεση και τα καιρικά φαινόμενα.Ίσως είμαι ονειροπόλα..... Συγκεντρώνω ήχους και εικόνες από παντού και τα μοιράζομαι με τους γύρω μου. Τρελή Υδροχόος με ζωηρή φαντασία, γεννήθηκα σε λάθος μέρος τη λάθος στιγμή (ίσως). Καλώς ήρθατε στον κόσμο μου, όπου κάθε στιγμή είναι μια ευκαιρία για έκφραση.Been geek 40 years now and loved it all the way.