Τρία νέα project σε εξέλιξη δηλώνει η Bethesda

Μετά από μήνες σιωπής λίγη «τροφή» για τους φανς

Μετά από μήνες σιωπής λίγη «τροφή» για τους φανς

Καθώς βρισκόμαστε πλέον σχεδόν τέσσερις μήνες μακριά από την κυκλοφορία του The Elder Scrolls V: Skyrim special edition, το τελευταίο μεγάλο project της Bethesda, και έχοντας περάσει σχεδόν δύο (κι όμως!) ολόκληρα χρόνια από την κυκλοφορία του Fallout 4, η ανυπομονησία όλων των φανς της εταιρίας έχει αρχίσει να γίνεται μεγάλη. Όταν πριν λίγες βδομάδες ο Todd Howard, διευθύνων παραγωγός της Bethesda, ρωτήθηκε για το πιο είναι το μέλλον και τα σχέδια της εταιρίας, δεν αποκάλυψε τίποτα μεγάλο, πέραν των σχεδίων για το Fallout 4 VR και της Nintento Swich έκδοσης του Skyrim, δηλώνοντας επίσης ότι όλα τα μεγαλύτερα και μακροπρόθεσμα σχέδια της Bethesda θα αποκαλυφθούν την κατάλληλη στιγμή.

Για καλή μας τύχη μπορούμε να υποθέσουμε πως  η κατάλληλη στιγμή αυτή φαίνεται να πλησιάζει, καθώς για πρώτη φορά μετά από μήνες, ο Todd Howard αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του, δίνοντας κάποια στοιχεία για τα σχέδια που είναι σε εξέλιξη στα εργαστήρια της Bethesda. Σε μια συνέντευξή του στο γνωστό site Glixel, ο διευθύνων παραγωγός δήλωσε πως η εταιρία δουλεύει σε τρία νέα project, από τα οποία τα δύο είναι «κλασσικά» παιχνίδια στο στυλ της Bethesda, και το τρίτο είναι ένα mobile game, κάτι παρόμοιο με το Fallout Shelter. Συγκεκριμένα, ο Howard είπε:

Έχουμε έναν ικανοποιητικό αριθμό σχεδίων σε εξέλιξη. Η Bethesda πλέον είναι μεγαλύτερη και ισχυρότερη, και θέλουμε να δημιουργούμε περισσότερο. Έχουμε δύο μεγάλα σχέδια, τα οποία έχουν κλασσικό ύφος Bethesda, αν και με μερικές αποκλίσεις, και είναι μεγαλύτερα από οτιδήποτε άλλο έχουμε κάνει. Κανένα σχέδιό μας δεν υπερκαλύπτει κάποιο άλλο, αλλά εργαζόμαστε συγχρόνως σε όλα, κλιμακώνοντάς τα. Δεν μπορώ να αποκαλύψω τίποτα πάνω σε αυτά ακόμα, αλλά θέλω να ξανατονίσω πως τα σχέδια αυτά πιο μεγάλα από οτιδήποτε έχουμε δημιουργήσει ως σήμερα και πάντα σε χαρακτηριστικό μοτίβο Bethesda, που οι φανς μας γνωρίζουν και αγαπάνε

Το μοτίβο στο οποίο αναφέρεται ο Todd Howard μπορούμε να υποθέσουμε με ασφάλεια πως είναι η κλασσική θεματική φαντασίας ή post-apocalyptic κόσμου, που εμφανίζεται σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της εταιρίας. Επίσης, αναπόφευκτα, όταν ακούμε κλασσικό ύφος Bethesda, το μυαλό μας δεν μπορεί να μην πάει στην πιο κλασσική σειρά παιχνιδιών της εταιρίας, δηλαδή το Elder Scrolls.

Εν κατακλείδι, οι δηλώσεις του κυρίου Howard κάθε άλλο παρά ηρεμούν τη δίψα μας για πληροφορίες πάνω στα σχέδια της αγαπημένης μας εταιρίας, μα το μόνο που μπορούμε να κάνουμε προς το παρόν είναι να περιμένουμε. Ελπίζουμε λοιπόν η Bethesda και τα σχέδιά της να μην μας απογοητεύσουν, όπως δεν έκαναν ποτέ άλλωστε, και μέχρι επιτέλους να αποκαλυφθεί κάτι παραπάνω, Game On!