Συνέντευξη: Kristoffer Renè «Utama» Odland | Part 1 (video)

«Πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία των αθλητών στην Ελλάδα, αν θέλουμε να αλλάξει η κατάσταση»

«Πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία των αθλητών στην Ελλάδα, αν θέλουμε να αλλάξει η κατάσταση»

«Utama», ένα όνομα που «κουβαλά» μαζί του μία φιλοσοφία. Η χρόνια ενασχόληση του από την πλευρά του επαγγελματία παίκτη, αλλά κύρια του προπονητή, το πάθος και η πείρα του, έκαναν αυτή τη συνέντευξη, μία από τις πιο ενδιαφέρουσες.

Πρώην προπονητής της «Different Dimension» και νυν προπονητής της Ρωσικής «Natus Vincere», έχει κατορθώσει να γυρίσει ολόκληρο τον κόσμο, προπονώντας ομάδες από σχεδόν όλα τα regions.

«Social, outgoing and direct» μας απαντά δίχως κανένα ενδοιασμό, στην «απαίτηση» μας να περιγράψει τον εαυτό του, μοναχά με τρεις λέξεις.

Οι ερωτήσεις που του απευθύναμε δεν άφησαν σχεδόν κανένα ζήτημα εκτός. Μιλήσαμε για την competitive σκηνή στην Ελλάδα, την νοοτροπία των παικτών, τις πιθανότητες εξέλιξης της. Αναρωτηθήκαμε – και φυσικά λάβαμε απάντηση – τους λόγους που τον οδήγησαν να αποχωρήσει από την Different Dimension. Σχολιάσαμε τους καλύτερους του είδους, «πήραμε μια γεύση» από … Κορέα και Αμερική και φυσικά δεν ξεχάσαμε να «σκαλίσουμε» τους μεγαλύτερους φόβους και να αποκαλύψουμε τις πιο παθιασμένες φιλοδοξίες.

Βέβαια δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι συμβουλές προς τους νέους παίκτες αλλά και εκείνους που στοχεύουν ακόμα και στο LCS!

Πάμε όμως να δούμε, τι ακριβώς μας «εξομολογήθηκε» σε αυτή τη συνέντευξη που είχε εξίσου «εκπαιδευτικό» χαρακτήρα.

Απόδοση Υποτίτλων: Αποστόλης Μητακίδης