Hearthstone | Έφτασαν στο τέλος τους τα Playoffs

Κλείνει η αυλαία των playoffs για το HTC 2017

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Κλείνει η αυλαία των playoffs για το HCT 2017

Με νύχια και με δόντια, προσπάθησαν οι Έλληνες παίκτες να κρατηθούν ζωντανοί, για τη μάχη της οχτάδας. Δυστυχώς κανένας παίκτης από την Ελληνική αποστολή δεν κατάφερε να περάσει, αν και αρκετοί έφτασαν πολύ κοντά. Ο λόγος για τον παίκτη των Razor’s Edge Gaming, Παναγιώτη «M1SA» Μισαϊλίδη, ο οποίος βρισκόταν εντός του top 8, σχεδόν μέχρι το τέλος. Δυστυχώς οι δύο ήττες του, τον έριξαν στη δέκατη θέση. Ο Κώστας «Tholwmenos» Σακελλαρίδης, παίκτης του Παναθηναϊκου, έφτασε επίσης κοντά με score 5-2, αλλά ούτε εκείνος κατάφερε να προκριθεί. Ο συμπαίκτης του στον ΠΑΟ, Σωκράτης «SomiTequila» Μιχαηλίδη, τελείωσε τα playoffs με score 4-3. Επίσης με 4-3 τελείωσε και ο fibeli3.

Μ1SA : Έχασα μόνο από τον πρώτο και τον δεύτερο

Ικανοποιημένος από την απόδοση του νιώθει ο M1SA, καθώς όπως μας είπε νίκησε πολύ αξιόλογους παίκτες, αλλά είναι πικραμένος με το τελικό αποτέλεσμα. Το ίδιο ευχαριστημένος είναι και ο fibeli3, ο οποίος έκανε την «παρθενική» του εμφάνιση στα prelims.

Fibeli : Δεν ήταν και το καλύτερο συναίσθημα να κερδίζεις Έλληνα αλλά κάποιος έπρεπε να κερδίσει

 

SomiTequila : Μετά τη πρώτη μου ήττα έπεσε η ψυχολογία μου

Tholwmenos : Όλοι παίξαμε εξαιρετικά

Αναμφίβολα και οι δέκα παίκτες, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Έδειξαν πως μπορούν να κάνουν μεγάλα πράγματα, σε μια τόσο μικρή χωρά. Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που πήρα μέρος στα Playoffs, αποδεικνύοντας πως μπορούν να καταφέρουν πολλά περισσότερα. Οι Έλληνες παίχτες που έπαιξαν στα Winter Playoffs του HCT 2017, τελείωσαν στις εξής θέσεις : M1SA στη θέση 10 και από πίσω του ακολουθούν, #19 Tholwmenos, #23 Fibeli3, #25 NoSalvation, #28 SomiTequila, #49 Erikbeck, #68 PhoenixMarco, #70 Pain και #71 ο Likeabawse. Ο Noregrets δεν κατάφερε να τελειώσει το tournament.

Περισσότερα νέα για το Hearthstone: Heroes of Warcraft
Tags