Hearthstone | Στους Ad Finem ο SonOfZeus

Καλωσορίζουν τον SonOfZeus οι Ad Finem Ο Μάριος «SonOfZeus» Κριθαρίδης ανήκει και επίσημα πλέον στο roster των Ad finem αλλά ως streamer. Λίγες μέρες πριν, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τους Team in Game. Από τους Team in Game επίσης αποχώρησαν και οι συμπαίκτες του  Mergelos, RST, και Codinovan. Ο SonOfZeus έχει ένα από τα πιο επιτυχημένα κανάλια στο Twitch με 200 viewers σταθερό κοινό. Έχει το ψευδώνυμο Pharaoh επειδή τραβάει τις κάρτες που θέλει την κατάλληλη στιγμή όπως έκανε και ο Yami Yugi στο αντίστοιχο anime. Σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και παράλληλα δουλεύει ως διαιτητής ποδοσφαίρου σε τοπικούς αγώνες. Οι Ad Finem από την […]

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Καλωσορίζουν τον SonOfZeus οι Ad Finem

Ο Μάριος «SonOfZeus» Κριθαρίδης ανήκει και επίσημα πλέον στο roster των Ad finem αλλά ως streamer. Λίγες μέρες πριν, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τους Team in Game. Από τους Team in Game επίσης αποχώρησαν και οι συμπαίκτες του  Mergelos, RST, και Codinovan.

Ο SonOfZeus έχει ένα από τα πιο επιτυχημένα κανάλια στο Twitch με 200 viewers σταθερό κοινό. Έχει το ψευδώνυμο Pharaoh επειδή τραβάει τις κάρτες που θέλει την κατάλληλη στιγμή όπως έκανε και ο Yami Yugi στο αντίστοιχο anime. Σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και παράλληλα δουλεύει ως διαιτητής ποδοσφαίρου σε τοπικούς αγώνες.

Οι Ad Finem από την άλλη, είναι από τις ταχύτατα αναπτυσσόμενες ομάδες της Ελλάδας καθώς έχουν ομάδα στο Dota 2, η οποία διαγωνίζεται σε παγκόσμιο επίπεδο. Στο Hearthstone εκτός από την νέα τους προσθήκη, τον SonOfZeus, έχουν τον Likeabawse ο οποίος του έχει χαρίσει μια θέση στο top 8 της Ευρώπης.

Περισσότερα νέα για το Hearthstone: Heroes of Warcraft