League of Legends | Το practice tool είναι γεγονός

Αργότερα στο Patch 7.3 θα γίνει η εισαγωγή του Practice Tool

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Αργότερα στο Patch 7.3, θα γίνει η εισαγωγή του Practice Tool 

Οι περισσότεροι θέλαμε ένα mode, όπου θα κάνουμε practice τα last hit, τα mechanics με διάφορα skill, ακόμα και flash ανάμεσα σε τοίχους. Σε λίγες μέρες θα μπορείτε να κάνετε ακριβώς αυτά και ακόμα περισσότερα, καθώς η Riot θα βάζει σε κάθε region με τη σειρά το Practice tool.

Τι δυνατότητες θα έχει όμως ο παίκτης σε αυτό το mode; Θα μπορείτε να κάνετε refresh τα cooldown σας, να κάνετε revive και να διαλέγετε το level. Σημαντικό επίσης είναι ότι θα μπορείτε να έχετε άπειρο gold και να δοκιμάζετε τα build σας χωρίς να χρειάζεται να σκοτώνεται τα bot ξανά και ξανά. Επίσης, θα μπορείτε να ελέγξετε το jungle, να κάνετε respawn τα camps ακόμα και το Dragon, επιλέγοντας εσείς ποιον δράκο θέλετε. Αυτό θα σας βοηθήσει στο να βελτιώσετε τους χρόνους σας στο jungle και να διαλέξετε το καλύτερο δυνατό path. Με το Practice tool επίσης δε θα χρειαστεί να περπατάτε, καθώς μπορείτε να κάνετε Teleport σε όποιο σημείο στο χάρτη θέλετε.

Χρόνια τώρα οι παίκτες ζητούσαν να μπει sandbox mode στο League of Legends, αλλά η Riot φοβόταν πως θα δημιουργηθούν κάποια cheats. Ας ελπίσουμε πως αυτό το εγχείρημα να εξελιχθεί στο μέλλον, παρέχοντας περισσότερες δυνατότητες.

 

Περισσότερα νέα για το League of Legends