Το Netflix ανακοίνωσε την έναρξη τηλεοπτικής σειράς Castlevania για το 2017

Tα σημάδια φαίνεται να δείχνουν ότι η Netflix ετοιμάζει τηλεοπτική σειρά Castlevania για το 2017

Tα σημάδια φαίνεται να δείχνουν ότι το Netflix ετοιμάζει τηλεοπτική σειρά Castlevania για το 2017

Δεν υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες σχετικά με αυτό,αλλά σε κάποιο σημείο του τρέχοντος έτους, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε κάποιον από την οικογένεια Belmont του Castlevania, να μάχεται με bloodsuckers μάχες. Το Netflix είχε χτες ένα press release, όπου ανακοίνωσε το μεγαλύτερο μέρος των επερχόμενων τηλεοπτικών παραγωγών του. Κάπου μέσα στο δελτίο τύπου ήταν και το εξής:

« Το Castlevania Season 1, Μέρος 1 Έρχεται στο Netflix το 2017 »

Αυτό είναι κυριολεκτικά το μόνο που γνωρίζουμε με βεβαιότητα αυτή τη στιγμή, αλλά το project είναι πιθανό να είναι το ίδιο με εκείνο που είχε ήδη αναφερθεί ότι βρίσκεται σε εξέλιξη από το Frederator Networks (Adventure Time) και ο παραγωγός Adi Shankar, ο οποίος ήταν πίσω από τους Power Rangers πίσω στο 2015. Σε ένα επεισόδιο του podcast Nick Animation στα τέλη του περασμένου έτους, ο Seibert δήλωσε ότι η Frederator ήταν σε σκέψη επάνω σε ένα προσχέδιο για ένα βιντεοπαιχνίδι. Τα λόγια του:

 « Έχουμε ένα προσχέδιο τώρα και κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να μην βγει στην δημοσιότητα. Βασίζεται σε ένα από τα πιο παγκοσμίου φήμης video games των τελευταίων 30 ετών, που το είχαμε υπόψιν μας για 12 χρόνια, χωρίς να είμαστε σε θέση να το ξεκινήσουμε. Αλλά υπήρχαν σημαντικοί χαρακτήρες και μια μεγάλη ιστορία και τελικά το ξεκινήσαμε. »

Πριν από αυτό, ο Σανκάρ είχε πει πως θα κάνει κάτι σε μια σειρά Castlevania με τον Seibert. Έτσι, τα σημάδια φαίνεται να δείχνουν ότι αυτό που λέει το Netflix είναι αυτό στο οποίο οι Seibert / Shankar θα συνεργαστούν. Ένα άρθρο στην The Globe and Mail αναφέρει ότι ο Warren Ellis έχει γράψει για την πρώτη season της σειράς. Θα πρέπει να περιμένουμε για περισσότερες επίσημες λεπτομέρειες για να είμαστε 100% σίγουροι και θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

Περισσότερο υλικό πάνω στο project εδώ

Xαμένη στην εφηβεία μου, gamer, βιβλιοφάγος, Πρωτάρης παίκτης σε role playing games καθώς μου αρέσει να διηγούμαι ιστορίες.Ταξιδιάρικο μυαλό γεμάτο μουσική, ταινίες και anime. Φωτογράφος ανάλογα με τη διάθεση και τα καιρικά φαινόμενα.Ίσως είμαι ονειροπόλα..... Συγκεντρώνω ήχους και εικόνες από παντού και τα μοιράζομαι με τους γύρω μου. Τρελή Υδροχόος με ζωηρή φαντασία, γεννήθηκα σε λάθος μέρος τη λάθος στιγμή (ίσως). Καλώς ήρθατε στον κόσμο μου, όπου κάθε στιγμή είναι μια ευκαιρία για έκφραση.Been geek 40 years now and loved it all the way.