Μάχη στις 27 ίντσες | AG271QG vs AG271QX | AOC AGON

Η AOC φέρνει στην αγορά 2 νέα μοντέλα για τη σειρά AGON. O λόγος για τα AG271QG & AG271QX, 2 gaming monitor 27 ιντσών, τα οποία είναι τόσο διαφορετικά και τόσο ίδια ταυτόχρονα

Στα αριστερά υπάρχει ένα Side Panel, εφοδιασμένο με 2 USB 3.0 θύρες (η κίτρινη είναι quickcharge), καθώς και 2 3.5mm Jack, ένα για το μικρόφωνο και ένα για το Headset. Η βάση διατηρεί και αυτή τα «V» κοψίματα, ενώ το μαύρο ματ μπλέκεται με το ασημί. Στην αριστερή πλευρά έχουμε ακόμα 2 λεπτομέρειες. Αρχικά, υπάρχει μέτρηση για τη ρύθμιση της κλίσης του monitor, καθώς και ένδειξη για το ύψος στο οποίο είναι τοποθετημένο. Η εγκατάσταση της βάσης είναι αρκετά εύκολη, με 4 βίδες στην πλάτη του Monitor και άλλη μία, η οποία κρατάει το σχεδιασμένο σε σχήμα «boomerang» ( «V») πόδι ενωμένο στην υπόλοιπη βάση.

Συνδεσιμότητα | Cables Everywhere

Όπως ανέφερα παραπάνω, τα AG271QG και AG271QX διαφέρουν στις θύρες σύνδεσης. Ωστόσο, στην αριστερή εικόνα βλέπετε το USB HUB και 2 ακόμα θύρες USB 3.0, ενώ στην δεξιά έχουμε το βύσμα του τροφοδοτικού. Τα 2 Monitor έχουν εξωτερικό τροφοδοτικό.

Ας ξεκινήσουμε με τις 2 πρώτες φωτογραφίες, όπου το layout που βλέπεται ανήκει στο AG271QX. DVI, 2 HDMI, DP και VGA είναι οι επιλογές που δίνει η AOC για να συνδέσετε το Monitor. Τέλος, στην άκρη έχουμε τα hub για speakers και mic, καθώς και την Mini USB θύρα όπου συνδέουμε το control, που θα δούμε παρακάτω. Μεγάλη είναι η αντίθεση στον τομέα αυτό, διότι στο AG271QG θα βρείτε μόνο 1 HDMI και 1 DP port. Επίσης, έχει μόνο hub μικροφώνου και τον ήχο στο headset το μεταφέρει μέσω του HDMI.

Σελίδες:

Με ανυπομονησία για το full virtual reality η ζωή συνεχίζεται. Loves: Animes and Manga