Μάχη στις 27 ίντσες | AG271QG vs AG271QX | AOC AGON

Η AOC φέρνει στην αγορά 2 νέα μοντέλα για τη σειρά AGON. O λόγος για τα AG271QG & AG271QX, 2 gaming monitor 27 ιντσών, τα οποία είναι τόσο διαφορετικά και τόσο ίδια ταυτόχρονα

Η AOC φέρνει στην αγορά 2 νέα μοντέλα για τη σειρά AGON. O λόγος για τα AG271QG & AG271QX, 2 gaming monitor 27 ιντσών, τα οποία είναι τόσο διαφορετικά και τόσο ίδια ταυτόχρονα

Βρέθηκα στην ευχάριστη θέση να δοκιμάσω τα AG271QG και AG271QX, οπότε ήρθε η ώρα να δούμε ποιες είναι οι διαφορές ανάμεσά τους. Πριν όμως από αυτό, μιλάμε για 2 monitor 27 ιντσών, 4K ανάλυσης με high end specs. Πολύ πιθανόν να τα δείτε να κοσμούν το stage σε κάποιο τουρνουά του εξωτερικού.

Εμφάνιση | Design-WISE

Πριν ξεκινήσω να αναλύω την εμφάνιση των δύο αυτών monitor, καλό θα ήταν να παραθέσω την παρακάτω φωτογραφία :

 

Όπως μπορείτε να διαβάσετε, πάνω αριστερά γράφει το μοντέλο του monitor, AG271QG στην προκειμένη περίπτωση, ωστόσο αν δεν το έγραφε δεν θα μπορούσατε να τα ξεχωρίσετε. Αυτό συμβαίνει γιατί η μόνη διαφορά μεταξύ τους είναι στις θύρες σύνδεσης στο πίσω μέρος της οθόνης, τις οποίες και θα δούμε αναλυτικά παρακάτω. Προχωρώντας στην παρουσίαση, ας δούμε αναλυτικά το design. Το μαύρο είναι το χρώμα που κυριαρχεί, με κόκκινες και ασημένιες λεπτομέρειες. Πιο συγκεκριμένα, κοιτώντας στο μπροστινό μέρος, βλέπουμε την οθόνη να έχει bezel σε normal μέγεθος, ενώ το πλαίσιο είναι μεν μαύρο, αλλά έχει μεταλλική υφή. Πάνω αριστερά όπως είναι, αναγράφετε το μοντέλο με γκρι γράμματα, κάτω στην μέση έχουμε το όνομα της σειράς με κόκκινα, ενώ στην κάτω δεξιά πλευρά υπάρχουν τα διακριτικά για τις λειτουργίας κάθε πλήκτρου.

Το πίσω μέρος θα έλεγα πως είναι αυτό που κάνει το monitor να θυμίζει «Gaming«. Μαύρο ματ χρώμα με ένα κόκκινο «V» να εξέχει στην μέση. Πάνω σε αυτό δένει η βάση, ενώ στα αριστερά του βλέπουμε μια «κρεμάστρα» για το Headset, καθώς και τα διακριτικά του side panel. Κάτω από αυτό είναι κρυμμένα και τα ηχεία, τα οποία είναι 2 Watt. Επίσης, το «AOC» βρίσκεται σε ευδιάκριτο σημείο, ενώ χαμηλά περίπου στην μέση έχουμε και το Kensigton Lock.

Σελίδες:

Με ανυπομονησία για το full virtual reality η ζωή συνεχίζεται. Loves: Animes and Manga