Ο Tetsuya Nomura μιλά για τα Kingodm Hearts 3 και Final Fantasy VII Remake

O Nomura ελπίζει να δείξει νέο υλικό από τα δύο παιχνίδια σε επερχόμενα events

Platforms
 
Genres
,  
Publisher
 
Developer
 

O Nomura ελπίζει να δείξει νέο υλικό από τα δύο παιχνίδια σε επερχόμενα events

Ο Tetsuya Nomura, ο διευθυντής του Final Fantasy VII Remake για το PlayStation 4 και το Kingdom Hearts III για το PlayStation 4 και Xbox One, έκανε μια ενημέρωση πάνω στην ανάπτυξη των δύο παιχνιδιών, μέσω μιας συνέντευξης στο τελευταίο τεύχος του Weekly Famitsu.

Μπορείτε να δείτε τις πληροφορίες παρακάτω:

«Φέτος είναι η 15η επέτειος του Kingdom Hearts, η 20η επέτειος του Final Fantasy VII και η 30η επέτειος του Final Fantasy. Τι μπορούμε να περιμένουμε;»

«Κατ ‘αρχάς, βγαίνει το Kingdom Hearts HD 2.8: Final Chapter Prologue τον Ιανουάριο. Στη συνέχεια, παρουσιάζουμε γλυπτική από χιόνι για το Final Fantasy VII στο Φεστιβάλ χιονιού στο Sapporo τον Φεβρουάριο. Επίσης, το Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 Remix κυκλοφορεί τον Μάρτιο και ξεκινάμε την παγκόσμια περιοδεία με την ορχήστρα Kingdom Hearts. Μπορεί να είμαστε σε θέση να κάνουμε κάτι και για την εκδήλωση D23 της Disney, ενώ είμαστε στην προετοιμασία για την έναρξη του Kingdom Hearts Unchained χ Season 2».

«Θα κυκλοφορήσει ένα πλήρες πακέτο που θα συμπεριλαμβάνει τα Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 Remix και Kingdom Hearts HD 2.8: Final Chapter Prologue;»

«Επειδή ο χρόνος που έχουμε είναι περιορισμένος, δεν θα κυκλοφορήσουμε κάτι σαν ένα πλήρες πακέτο αυτή τη φορά, αλλά προετοιμάζουμε ένα κουτί που μπορεί να έχει και τα δύο παιχνίδια, όπως συμβαίνει συχνά με τα DVD. Ίσως μπορούμε να το προσφέρουμε ως μπόνους στο e-Store.»

«Ποια είναι η κατάσταση της ανάπτυξης του Kingdom Hearts III;»

«Αν και δεν μπορώ να κάνω μια δυνατή δήλωση, διότι η διαδικασία ανάπτυξης είναι διαφορετική από ό, τι έχουμε κάνει μέχρι τώρα, εξακολουθούν να υπάρχουν κόσμοι ανέγγιχτοι. Η παραγωγή προχωρεί σε κόσμους που δεν έχουμε ανακοινώσει, σε μια φάση που δεν μπορούμε να παρουσιάσουμε. Όσον αφορά την κατάσταση της ανάπτυξης, εξακολουθεί να υπάρχει αρκετός δρόμος μπροστά μας.»

«Ποια είναι η κατάσταση της ανάπτυξης του Final Fantasy VII Remake;»

«Προχωρούμε σταθερά στην παραγωγή. Ενώ τα ετοιμάζουμε, ζητώ συγγνώμη για την αναμονή που θα είναι να είναι λίγο μεγαλύτερη για το Kingdom Hearts III και το Final Fantasy VII Remake. Λυπάμαι πολύ, αλλά έτσι θα ετοιμάσω ένα παιχνίδι, που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.»

«Πέρυσι δεν είχα δώσει πολλές πληροφορίες για κάθε τίτλο, αλλά φέτος θέλω να δείξω την πορεία μας σε ένα event κάπου. Η παρουσίαση των τίτλων έχει ακόμα δρόμο να διανύσει, αλλά υπάρχουν πολλοί τίτλοι που θα βγουν το τρέχον έτος, αν μπορείτε να περιμένετε για τυχόν «εκπλήξεις».»

Ευχαριστούμε κύριε , Hachima Kikou.

Xαμένη στην εφηβεία μου, gamer, βιβλιοφάγος, Πρωτάρης παίκτης σε role playing games καθώς μου αρέσει να διηγούμαι ιστορίες.Ταξιδιάρικο μυαλό γεμάτο μουσική, ταινίες και anime. Φωτογράφος ανάλογα με τη διάθεση και τα καιρικά φαινόμενα.Ίσως είμαι ονειροπόλα..... Συγκεντρώνω ήχους και εικόνες από παντού και τα μοιράζομαι με τους γύρω μου. Τρελή Υδροχόος με ζωηρή φαντασία, γεννήθηκα σε λάθος μέρος τη λάθος στιγμή (ίσως). Καλώς ήρθατε στον κόσμο μου, όπου κάθε στιγμή είναι μια ευκαιρία για έκφραση.Been geek 40 years now and loved it all the way.