Μία «τελευταία ευκαιρία» θέλει να μας δώσει το Nioh, πριν καταλήξει στα ράφια των καταστημάτων
Όπως ανακοίνωσε η Sony Interactive Entertainment, ένα τελευταίο Demo για το Nioh θα λάβει μέρος στις 21 Ιανουαρίου στην Ευρώπη και αντίστοιχα στις 22 σε Βόρεια Αμερική και Ιαπωνία. Το demo αυτό είναι ήδη διαθέσιμο για κατέβασμα, άλλα θα μπορείτε να παίξετε στις 21/1.
Όσοι καταφέρετε να το τελειώσετε, θα πάρετε μια σειρά από rewards. Πιο αναλυτικά θα λάβετε το «Ogress Headgear» για την ολοκλήρωση της κεντρικής αποστολής, ενώ μπορείτε να πάρετε και τα «Mark of the Conqueror” και “Mark of the Strong” ολοκληρώνοντας την αποστολή Twilight.
Για να έχετε πρόσβαση σε αυτά τα βραβεία θα χρειαστεί να κρατήσετε το save σας από το demo, ενώ για τα «Mark of the Conqueror” και “Mark of the Strong” θα χρειαστεί να κατεβάσετε υλικό μέχρι την ημέρα που θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να επισκεφτείτε τα ιερά «boons» μέσα στο παιχνίδι.
Το Nioh κυκλοφορεί στην Ευρώπη στις 8 Φεβρουαρίου.
Social Media
18.202 Likes
582 Followers
3.940 Subscribers
2.114 Followers
3.386 Followers