Στον κόσμο των eSports μεγάλα ονόματα αθλητικών ομάδων

Νέα μεγάλα όνομα ποδοσφαιρικών ομάδων μπαίνουν στον χώρο των eSports

Νέες ομάδες, γραφεία, μάνατζερ και πολλά άλλα στη βιομηχανία των eSports. Δεν είναι πλέον μυστικό, πως τα eSports έχουν χτίσει μία αγορά με τζίρους δισεκατομμυρίων και με ρυθμούς ανάπτυξης που δεν υπάρχουν σε κανένα άλλο παρεμφερή τομέα.

Με αριθμούς που ζαλίζουν, ο συγκεκριμένος χώρος έχει γίνει πόλος έλξης για πολλούς επιχειρηματίες του εξωτερικού. Με το Ρώσο δισεκατομμυριούχο Alisher Usmanov να ρίχνει 100 εκατομμύρια δολάρια, πριν  από 10 μήνες, να είναι από τους πρώτους που επενδύουν στα eSports. Πλέον, ομάδες όπως η Manchester United , η Paris Saint Germain, η Mancheste City, αλλά και η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στην ΕυρώπηFC Schalke, έχουν κάνει επενδύσεις εκατομμυρίων δολαρίων. Φυσικά, η λίστα δεν σταματάει εδώ. Πολλές είναι οι ομάδες της Ευρώπης και όχι μόνο, που έχουν εξαπλωθεί στην αγορά του ηλεκτρονικού αθλητισμού. Οι Philadelphia 76ers, Ajax Football Club, PSV Eindhoven, Sporting Portugal, Wolfsburg, West Ham, Besiktas, Baskonia, Santos, FC Volga, Real Betis, αλλά και η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Milwaukee Bucks, μπήκαν πριν λίγο καιρό στο παιχνίδι. Αυτές είναι οι πιο γνωστές ομάδες στο χώρο του αθλητισμού, που χτίζουν ομάδες στα eSports.

Οπότε, γεννάται η απορία. Πότε θα υπάρξει κάτι αντίστοιχο και στην Ελλάδα; Τώρα που με λίγα λεφτά μπορείς να κάνεις κάτι πολύ μεγάλο ή αύριο που με πολλά λεφτά θα μπορείς να κάνεις κάτι μικρό;

Tags

Nothing is true. Everything is permitted.