Το 2017 EU CS Open Qualifier είναι εδώ και έχει στοιχείο ελληνικό!

Το 2017 EU CS Open Qualifier ξεκινάει, με τους Different Dimension να ψάχνουν τη διάκριση

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Το 2017 EU CS Open Qualifier ξεκινάει, με τους Different Dimension και τους  Other People να ψάχνουν τη διάκριση

Το 2017 EU CS Open Qualifier είναι ένα επίσημο τουρνουά της Riot και προδρομικό του EU CS Spring Qualifier. Σαν τα Battlegrounds, η εγγραφή είναι ελεύθερη και συμμετέχει σ’ αυτό όποια ομάδα θέλει, αρκεί να έχει παίκτες με division πάνω από Diamond 3. Μετά το τέλος των εγγραφών οι ομάδες έφτασαν τις 59, 46 από το EUW και 13 από το EUNE. Αυτές θα παλέψουν για μια από τις 4 προνομιούχες θέσεις (3 EUW / 1 EUNE) με σύστημα Bo3 single elimination.

Έτσι, για την περίοδο μεταξύ 12 – 22 Δεκεμβρίου 2016 οι φιλόδοξες υποψήφιες για το LCS θα δείξουν τις ικανότητές τους. Υπάρχουν μάλιστα πολλές ομάδες με νέα ανερχόμενα ταλέντα, αλλά και παίχτες με εμπειρία. Οι πιο σημαντικές μεταξύ αυτών είναι οι θυγατρικές γνωστών LCS ομάδων (Fnatic Academy, Origen Academy, Giants OTB), ιστορικά «brand» (Valencia CF eSports), αλλά και άγνωστες στο ευρύ κοινό ομάδες τοπικών εθνικών πρωταθλημάτων (ThunderX3 Baskonia, KIYF Logitech από Ισπανία, K1ck eSports Club από Πορτογαλία, EURONICS Gaming από Γερμανία, κτλ).

Σ’ αυτό το τουρνουά εκπροσωπούν το ελληνικό eSports πανόραμα οι Different Dimension αλλα και οι Other People. Οι DD, με ανανεωμένο roster, συμμετέχουν μετά την χαμένη ευκαιρία για άνοδο στο EULCS το 2015 για μια νέα προσπάθεια να φτάσουν στα «μεγάλα σαλόνια». Παράλληλα με τη συμμετοχή τους στο LGC (League of Legends Greek Championship) λοιπόν, ψάχνουν για τη διάκριση που θα τους φέρει ανάμεσα στους μεγάλους του LoL.

Μπορεί τους DD να τους ξέρουμε μέσα από το LGC αλλά οι Other People είναι μια νέα ομάδα με γνωστά -τεράστια – ονόματα από την Ελληνική σκηνή. Ποιό συγκεκιμένα τους Other People απαρτίζουν οι:

  • Dest1ny
  • Fearless
  • NassiK
  • Bako
  • Sidestep

Αναλυτικά τα brackets:

EUW Bracket

EUNE Bracket

Κλείνοντας, αξίζει να ρίξει κανείς μια ματιά σ’ αυτό το τουρνουά, γιατί ανάμεσα σ’ αυτές τις ομάδες μπορεί να υπάρχει η νέα αγαπημένη ομάδα ή τα ανερχόμενα αστέρια του LoL. Και ανάμεσα σ’ αυτές, δύο ελληνικές ομάδες, με την ελπίδα να μας κάνουν περήφανους, μπορεί να είναι η μεγάλη έκπληξη του τουρνουά.

Stay tuned!

Πηγή: Reddit

Περισσότερα νέα για το League of Legends