BlizzCon 2016: Έρχεται o Necromancer και όχι μόνο, στο Diablo III

Στις 31 του Δεκέμβρη 1996, ο κόσμος γνώρισε τον αληθινό τρόμο

Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Στις 31 του Δεκέμβρη 1996, ο κόσμος γνώρισε τον αληθινό τρόμο καθώς κατέβηκε στα στοιχειωμένα βάθη του Tristram Cathedral. Το 2017 θα έχουμε την άφιξη του Necromancer

diablo-4-2-e1476505976559

Για δύο μέρες στην BlizzCon 2016 υπήρξε εορτασμός για το παρελθόν και αποκαλύφθηκε το μέλλον του Diablo III. Έγιναν αρκετά για να ταρακουνηθεί όλο το Συνεδριακό Κέντρο Anaheim. Έχουμε in game events για την 20η επέτειο, αλλαγές στην χρήση του Armory, νέο (παλιό;) class Necromancer, τα Seasons playable σε PS4 και Xbox One, νέο Storage για materials, καινούρια Items, Enemies και άλλα πολλά. Αλλά ας τα δούμε αναλυτικά.

Είκοσι χρόνια στο Sanctuary

Στις 31 Δεκεμβρίου του 1996, ο κόσμος γνώρισε τον αληθινό τρόμο καθώς κατέβηκε στα στοιχειωμένα βάθη του καθεδρικού ναού του Tristram. Εκείνη την μοιραία ημέρα, το Diablo έφερε μια εντελώς νέα εμπειρία στο είδος των role-playing games που συνεχίζει να συμπορεύεται με τους παίκτες έως τις μέρες μας. Αυτή η χρονιά σηματοδοτεί την εικοστή επέτειο στην ιστορία του franchise Diablo. Από την πρώτη κιόλας φράση του Butcher « Fresh meat! » μέχρι τις τελευταίες εξελίξεις, η Blizzard ευχαρίστησε κάθε έναν που έχει μεγαλώσει μαζί με αυτή τη σειρά και ελπίζει ότι θα συνεχίσει να κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας για πολλά χρόνια στο μέλλον.

Γιορτάστε την 20η επέτειο In Game

Και πως είναι μια επέτειος χωρίς ένα πάρτυ; Μια πολύ ειδική εκδήλωση έρχεται στο παιχνίδι για να γιορτάσει τα είκοσι χρόνια της ιστορίας. Στο Patch 2.4.3 καθώς the Darkening of Tristram ξεκινά και πηγαίνει τον nephalem σας πίσω στην πρώτη φορά που το κακό εισέβαλε σε μια ταπεινή, μικρή πόλη στο Sanctuary. Πηγαίνετε στο Old Tristram στο Adventure Mode κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου για να ανακαλύψετε μια πύλη, απ’ όπου θα μπορείτε να εξερευνήσετε μια αναπαράσταση στο Diablo III από τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο αρχικό Diablo. Γεμάτο με εχθρούς, γνωστά πρόσωπα, και ορισμένα old-school στοιχεία, είναι μια νοσταλγική περιπέτεια γεμάτη μνήμες. Υπάρχουν καινούρια transmogrification, achievements και μερικές επιπλέον εκπλήξεις που περιμένουν όσους έχουν το θάρρος να πάνε στα βάθη του Tristram. Το Patch 2.4.3 είναι τώρα σε PTR.

Παρουσιάζοντας το Armory

hl78r4xp2uyn1478312105786

Έχουμε όλοι βρεθεί σε αυτήν την θέση. Το stash μας είναι γεμάτο με όλα τα διαφορετικά σύνολα και τα θρυλικά αντικείμενα. Απλά θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα από τα Greater Rifts και να ασχοληθείτε με Death’s Breaths, αλλά ποιος έχει χρόνο για να αλλάξει skills και gear; Με την εισαγωγή του Armory γίνεται ευκολότερο από ποτέ να αλλάζετε απρόσκοπτα μεταξύ των αγαπημένων σας στυλ παιχνιδιού. Το Armory είναι ένας διαχειριστής εξοπλισμού που αποθηκεύει έως και πέντε πλήρη sets για τους χαρακτήρες σας. Αυτό περιλαμβάνει skills, passives, items, τις δυνάμεις Kanai’s Cube, ακόμα και τα Legendary Gems σας. Το Armory θα έρθει στο Diablo III το 2017.

Rise from The Grave: η επανεμφάνιση του Necromancer

3jqdtrcd6ep51478312105516

Ένα νέο nephalem θα ξεκινήσει την ιστορία του στο Diablo III καθώς ο Necromancer φτάνει στο New Tristram το 2017. Αυτό το νεαρό, αινιγματικό μέλος των Ιερέων της Rathma έχει ανάγκη για τη μοναδική τους δύναμη, απαντώντας στο κάλεσμα για λογαριασμό των μυστηριωδών και συχνά παρεξηγημένων αδελφών τους. Μπορείτε να δείτε μια πιο λεπτομερή περιγραφή του τι (και πότε) να περιμένετε στο Necromancer Overview. Οι Ιερείς της Rathma – ή necromancers, όπως τους αποκαλούν, έχουν από καιρό καλυφθεί με ένα πέπλο μυστηρίου. Βαθιά μέσα στις ζούγκλες της Kehjistan, εκπαιδεύονται στο να διατηρηθεί η λεπτή ισορροπία μεταξύ των δυνάμεων της ζωής και του θανάτου. Τώρα το Sanctuary έχει ανάγκη από την μοναδική δύναμη τους και οι ιερείς της Rathma θα απαντήσουν στο κάλεσμα.

Παίξτε Seasons στην κονσόλα

Οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να παίξουν Seasons σε PS4 και Xbox One. Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με αυτά, τα Seasons προσφέρουν την ευκαιρία να κερδίσετε ένα πλήρες σετ των έξι τεμαχίων σύνολο της class σας με την επίτευξη ορισμένων στόχων, ενώ υπάρχουν επίσης νέα pets, cosmetic items και πολλά άλλα.Αν αυτό δεν είναι αρκετό, θα πρέπει επίσης να είστε σε θέση να αγωνιστείτε ενάντια σε άλλους παίκτες για να κερδίσετε μια πολυπόθητη θέση στα Seasonal leaderboards. Πόσο μακρινό θα είναι το Season Journey σας; Υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να το μάθετε!

Κερδίστε χώρο με το Crafting Mat Storage

7mi6zdni569v1478392148508

Με όλους τους εχθρούς που έχετε ήδη σκοτώσει, οι πιθανότητες είναι ότι χρησιμοποιείτε ήδη ένα μεγάλο μέρος του stash σας για να αποθηκεύσετε υλικά για crafting. Έρχεται λοιπόν άλλη μια βελτίωση: η ικανότητα να μπορείτε να αποθηκεύσετε crafting mats σε μια νέα καρτέλα, ελευθερώνοντας πολύτιμο χώρο. Με αυτή την αλλαγή, θα πρέπει επίσης να είστε σε θέση να μετατρέψετε ευκολότερα αντικείμενα χρησιμοποιώντας το Kanai’s Cube. Δεν έχει σημασία αν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε τα crafting mats λίγα – λίγα ή όλα μαζί, αφού θα καταλαμβάνουν πάντα τον ίδιο αριθμό των inventory slots απογραφής.

Νέα αντικείμενα, εχθροί, περιοχές και άλλα

Υπάρχει επίσης η προσθήκη νέων εχθρών, βελτίωση των Rifts και Greater Rifts, και – φυσικά – η προσθήκη ολοκαίνουργιων Legendary item powers. Πλέον, θα έχετε σύντομα μια free πρόσθετη ευκαιρία για την αναβάθμιση των Legendary Gems σας στα Greater Rifts αν έχετε ολοκληρώσει ένα χωρίς αποτυχία.

Και υπάρχουν κι άλλα! Η Myriam the Mystic έχει τώρα μια νέα καρτέλα στο interface της, που σας επιτρέπει να αλλάξετε τα χρώματα στο gear σας γρήγορα. Καινούρια μέρη στο Sanctuary, και σύντομα θα ανακαλύψετε μερικά από αυτά στο Adventure Mode, που έρχονται με δικά τους Bounties και events. Τα έρημα, καλυμμένα με ομίχλη Moors έχουν καταληφθεί από στρατούς και αυτοκρατορίες κατά την πάροδο του χρόνου. Κάτω από αυτές βρίσκεται the Temple of the Firstborn – ένα μέρος πιο σατανικό με οτιδήποτε έχετε δει πριν.

Έχετε δει ποτέ κάποιον που χρησιμοποιεί ένα συγκεκριμένο build και θα θέλατε να το δοκιμάσετε; Από το επόμενο έτος, θα είστε σε θέση να το κάνετε και δεν θα χρειάζεται καν να κάνετε gear up για αυτό. Τα Challenge Rifts θα έχουν ένα επερχόμενο χαρακτηριστικό όπου κάνοντας snapshot ένα build παίκτη από το παιχνίδι κάθε εβδομάδα, ο καθένας μας θα μπορεί να το δοκιμάσει σε ένα στατικό dungeon.

 

Περισσότερα νέα για το Diablo 3: Reaper of Souls

Xαμένη στην εφηβεία μου, gamer, βιβλιοφάγος, Πρωτάρης παίκτης σε role playing games καθώς μου αρέσει να διηγούμαι ιστορίες.Ταξιδιάρικο μυαλό γεμάτο μουσική, ταινίες και anime. Φωτογράφος ανάλογα με τη διάθεση και τα καιρικά φαινόμενα.Ίσως είμαι ονειροπόλα..... Συγκεντρώνω ήχους και εικόνες από παντού και τα μοιράζομαι με τους γύρω μου. Τρελή Υδροχόος με ζωηρή φαντασία, γεννήθηκα σε λάθος μέρος τη λάθος στιγμή (ίσως). Καλώς ήρθατε στον κόσμο μου, όπου κάθε στιγμή είναι μια ευκαιρία για έκφραση.Been geek 40 years now and loved it all the way.