Ο Doublelift δεν θα αγωνιστεί στο Spring Split του 2017

Ένας από τους πιο διάσημους παίκτες στο League of Legends, δεν θα επιστρέψει στην επαγγελματική σκηνή στο άμεσο μέλλον

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Ένας από τους πιο διάσημους παίκτες στο League of Legends, δεν θα επιστρέψει στην επαγγελματική σκηνή στο άμεσο μέλλον

1-k0njxmxvfbtry8bzibtj-g

Ο Yiliang «Doublelift» Peng, ένας από τους επαγγελματίες βετεράνους του League, αποφάσισε να ξεκουραστεί για το πρώτο split του 2017 «για να επανέλθει δυναμικά,» όπως η Team SoloMid ανακοίνωσε. Παρ’όλα αυτά, θα επικεντρωθεί περισσότερο στο streaming όσο είναι ακόμα στην ομάδα.

Στις αρχές του 2016 που έγινε μέλος της ομάδας TSM, οι αποδόσεις του Doublelift στο παιχνίδι έχουν αποδείξει ότι είναι το καλύτερο AD carry στην περιοχή του. Μετά από 6 συνεχόμενα χρόνια επαγγελματικού παιχνιδιού, αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα κάνει διάλειμμα.

«Όταν κάνω κάτι, το κάνω με όλη την καρδιά και την ψυχή μου, προσπαθώντας να φτάσω πιο ψηλά. Γι αυτό είναι ώρα για ένα μικρό διάλειμμα, κάνοντας streaming και δημιουργώντας περιεχόμενο είναι κάτι που πάντα ήθελα να επικεντρωθώ, και είναι η τέλεια στιγμή για να γίνει. Θα επιστρέψω αν με χρειαστεί η ομάδα – καλύτερα από πριν, και καλύτερα από ποτέ.»

Μπορεί να μην αποσύρεται επίσημα ως AD carry, όμως η TSM ψάχνει για μία μόνιμη προσθήκη στο roster για να καλυφθεί το κενό του Doublelift. Εάν ο ίδιος επιθυμεί να επιστρέψει στο roster για το Summer Split, θα χρειαστεί να αγωνιστεί για τη θέση του στο starting lineup.

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Ένα Ps2 κάνει όλη την αρχή για να παίξεις λίγο και να σε βάλει στο τρυπάκι. Από Ν64, playstation 1 & 2, μέχρι dreamcast και Game boy color (με pikachu κασέτα εννοείται) πρόλαβα αρκετά ωστέ να ξεκινήσω την ζωή του απλού gamer. Τώρα πια γράφοντας για αυτά, η ζωή είναι καλύτερη και μπαίνοντας στον κόσμο τους με πιο ευχάριστο τρόπο