Αποσύρεται ο Yellowstar

Ο Bora «Yellowstar» Kim ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των Fnatic την απόσυρσή του από την prο σκηνή

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Ο Bora «Yellowstar» Kim ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των Fnatic την απόσυρσή του από την prο σκηνή

yellowstar_wallpaper

Ήταν αναμφισβήτητα μια απογοητευτική χρονιά για τους Fnatic, καθώς δεν κατάφεραν ούτε να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα στο EU LCS, ούτε να προκριθούν για τα Worlds. Αυτά ήταν κάποιοι από τους λόγους που ο Yellowstar αποφάσισε να αποχωρήσει από την επαγγελματική σκηνή, μετά από μια μακροχρόνια πορεία.

Ξεκινώντας από τους ΑΑΑ (Against All Authorities) ως ADC, κατάφερε να προκριθεί στο πρώτο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Riot για το League of Legends αν και χάσανε μετά από το επικό backdoor του Xpeke. Μετά από δύο χρόνια με πολλές εμπειρίες στους Millenium και ξανά στους ΑΑΑ, κατέληξε στους SK gaming με τους οποίους έφτασε και πάλι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα χωρίς όμως μεγάλη επιτυχία (0-3 και αποκλεισμός στη φάση των ομίλων).

Το Δεκέμβριο του 2012 εντάσσεται στο ρόστερ των Fnatic, με τους οποίους θα διανύσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του. Την πρώτη χρονιά του καταφέρνει να κατακτήσει το EU LCS και να φτάσουν μέχρι τα ημιτελικά του παγκοσμίου. Στο Season 4 πια ο Yellowstar θα υπομείνει μια από τις χειρότερες χρονιές των Fnatic, η οποία δεν έχει καμία διάκριση και οδηγεί τελικά τον Xpeke να αποχωρήσει από την ομάδα και να ιδρύει τους Origen.

Το 2015 όμως είναι η χρονιά του. Η πορεία των Fnatic με τους Huni (Top), Reignover (Jungle), Febiven (Mid), Rekkles (ADC) και αυτόν αρχηγό ως Support πλέον θα μείνει στην ιστορία. Οι Fnatic πετυχαίνουν 18-0 στην κανονική διάρκεια του summer split, ρεκόρ που όπως φαίνεται θα μείνει για καιρό και φτάνουν ως τα ημιτελικά του παγκοσμίου, με το Yellowstar και όλους τους συμπαίκτες του, να έχουν καταπληκτική απόδοση.

Φέτος, αισθάνεται την ανάγκη να δοκιμάσει κάτι καινούριο δοκιμάζοντας να μετακομίσει στους TSM (NA), μετακόμιση που δεν είχε ούτε επιτυχία ούτε διάρκεια με τον ίδιο να επιστρέφει στους Fnatic για το τελευταίο split της καριέρας του.

Τίτλοι/ Διακρίσεις

Season 1:

Riot Season 1 Championship: 2ος

Season 3:

Season 3 EU LCS Spring 1ος

Season 3 EU LCS Summer 1ος

Riot Season 3 Championship: ημιτελικός

Season 4: 

Season 4 EU LCS Spring 1ος

Season 4 EU LCS Summer 2ος

Season 5:

Season 5 EU LCS Spring 1ος

Season 5 EU LCS Summer 1ος

Riot Season 5 Championship: ημιτελικός

Season 6:

2016 NA LCS Spring Playoffs 2ος

Περισσότερα νέα για το League of Legends