Έρχεται μία Heroic Tavern Brawl εβδομάδα

Ετοιμαστείτε για τη νέα υπερ ανταγωνιστική ταβέρνα του Hearthstone, η οποία θα δοκιμάσει τις ικανότητες σας σε μία μάχη για τη νίκη. Αν πιστεύετε ότι είστε έτοιμη να δεχθείτε την πρόκληση, τότε ετοιμάστε το deck σας, καθώς το Heroic Brawl πλησιάζει!

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Ετοιμαστείτε για το νέο υπερ-ανταγωνιστικό Tavern Brawl του Hearthstone, το οποίο θα δοκιμάσει τις ικανότητές σας σε μία μάχη για τη νίκη 

41752

Αν πιστεύετε ότι είστε έτοιμοι να δεχθείτε την πρόκληση, τότε ετοιμάστε το deck σας, καθώς το Heroic Brawl πλησιάζει! Το νέο Heroic Brawl, θα προκαλέσει ακόμη και τους πιο έμπειρους παίκτες, καθώς θα αγωνίζονται για τη δόξα και τις αμοιβές. Οι συμμετέχοντες θα φτιάχνουν ένα Deck σε Standard format, το οποίο από τη στιγμή που θα μπουν στον πρώτο τους αγώνα δεν θα μπορούν να το αλλάξουν. Θα λειτουργεί σαν την Arena, με τη διαφορά ότι ο καθένας θα μπορεί να φτιάχνει το Deck με τις δικές του κάρτες.

14796029_10207084306202105_934958347_o

Οι ανταμοιβές σε αυτό θα κυμαίνονται με τις νίκες, όπως και στην Arena, όπου όσο μεγαλύτερο το score, τόσο καλύτερα τα rewards. Οι Brawler’s που θα σκοράρουν 12 νίκες, θα κερδίζουν 50 packs, χρυσό, Arcane Dust και 3 χρυσές Legendary κάρτες. Το Heroic Brawl διαρκεί μία εβδομάδα, δηλαδή όσο το κανονικό Tavern Brawl. Η είσοδος σε αυτό θα κοστίζει 1000G ή 7.99 GBP.

Την εβδομάδα που θα έρθει το Heroic Brawl, όποιος δεν επιθυμεί να συμμετάσχει σε αυτό, θα μπορεί να κάνει κανονικά Spectate τους φίλους του και να δει Streamers να αγωνίζονται σε αυτή. Το κανονικό Tavern Brawl θα επιστρέψει μόλις περάσει η εβδομάδα του Heroic Brawl.

Περισσότερα νέα για το Hearthstone: Heroes of Warcraft

Nothing is true. Everything is permitted.