Νέες αμφιέσεις στο LoL με θέμα το Harrowing

Τα νέα skins που έρχονται στο League of Legends έχουν θεματολογία το Harrowing και περιλαμβάνουν δύο μάγισσες και έναν πολύ «σατανικό» Teemo

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Τα νέα skins που έρχονται στο League of Legends, έχουν θεματολογία το Harrowing και περιλαμβάνουν δύο μάγισσες και έναν πολύ «σατανικό» Teemo

harrowing-2

Το Harrowing για όσους δεν γνωρίζουν, αποτελεί τη γιορτή που γίνεται στο League of Legends, η οποία περιστρέφεται γύρω από το Halloween. Μέσα σε αυτή, βλέπουμε πολλές αμφιέσεις, άλλοτε αστείες και άλλοτε τρομακτικές. Φέτος δεν άλλαξε κάτι, όμως υπήρχε μια έκπληξη που κανείς δεν περίμενε.

Παρακάτω μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στα επερχόμενα αυτά skins, μέσα από το κανάλι SkinSpotlights.

Bewitching Morgana

harrowing-3

Ξεκινώντας, έχουμε τη μάγισσα Morgana. Το skin αυτό δίνει στα skill της μια πιο μαγευτική πινελιά, με μαγικά φίλτρα και νυχτερίδες. Το κόστος του θα είναι 1350RP.

Bewitching Tristana

harrowing-1

Όπως ακριβώς και η Morgana, έτσι και η Tristana έρχεται με αμφίεση μάγισσας. Τα μαγικά φίλτρα εξακολουθούν να υπάρχουν, μόνο που οι νυχτερίδες έχουν αντικατασταθεί με κολοκύθες. Όπως και της Morgana, το skin θα κοστίζει 1350RP.

Little Devil Teemo

harrowing-4

Εδώ είναι που η Riot αποφάσισε να μας κάνει πλάκα. Ένα meme που υπάρχει εδώ και χρόνια, γίνεται πραγματικότητα με τον διαβολάκο Teemo. Με ένα αρρωστημένο Recall και το Noxious Trap να είναι πιο σατανικό από ποτέ, ο Teemo δε θα είναι ποτέ ξανά ο ίδιος. Προς έκπληξη μας το skin δε θα κοστίζει 666RP, αλλά 1350RP όπως και τα υπόλοιπα.

Σημείωση: Τα particles και τα sound effects, ενδέχεται να αλλάξουν στην πορεία.

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Ασχολείται με games από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Προτιμάει να παίξει έναν τίτλο στο φουλ πριν μπει στην διαδικασία να του πετάξει ντομάτες ενώ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει αρχαιολογίες. Επίσης είναι Pokemon Master.