Έρχεται demo για τις Pokemon Sun και Moon

Πολλές νέες λειτουργίες και οι εξελίξεις των starter Pokemon έκαναν την εμφάνισή τους στο νέο trailer των Sun και Moon

Platform
 
Genre
 
Publisher
 

Πολλές νέες λειτουργίες και οι εξελίξεις των starter Pokemon έκαναν την εμφάνισή τους στο νέο trailer των Sun και Moon

sun-1

Η The Pokemon Company αποκάλυψε πολλές νέες πληροφορίες για τις Pokemon Sun και Moon. Αυτές συμπεριλαμβάνουν τη χρήση των Mega Evolutions, τις εξελιγμένες μορφές των starters, νέες λειτουργίες, καθώς και ένα επερχόμενο demo.

sun-6

Όσον αφορά το demo, θα μπορείτε να το κατεβάσετε μέσω του Nintendo eShop ή την επίσημη ιστοσελίδα της Nintendo, ξεκινώντας από τις 18 Οκτωβρίου.  Δίνει στους παίκτες μια πρώτη ματιά στο Alola region και συμπεριλαμβάνει το Ash-Greninja. Αυτό είναι το πλάσμα που εμφανίζεται μαζί με τον Ash στη σειρά Pokemon XYZ. Οι παίκτες θα μπορούν να μεταφέρουν το Ash-Greninja από το Demo στην φουλ έκδοση του παιχνιδιού, μόλις αυτή κυκλοφορήσει.

Το βίντεο επίσης, παρουσιάζει τις εξελιγμένες μορφές των παρακάτω Pokemon σε δράση. Μπορείτε να δείτε και το artwork του καθενός ξεχωριστά.


Dartix – Grass/Flying

sun-3

Το Blade Quill Pokemon και εξέλιξη του Rowlet.


Torracar – Fire

sun-4

Το Fire Cat Pokemon και εξέλιξη του Litten.


Brione – Water

sun-5

Το Pop Star Pokemon και εξέλιξη του Popplio.


Festival Plaza

sun-1

Όλες οι λειτουργίες επικοινωνίας του παιχνιδιού θα συμπεριλαμβάνονται στο Festival Plaza. Εδώ είναι που οι παίκτες θα συναντούν άλλους, οι οποίοι παίζουν κοντά τους ή βρίσκονται συνδεδεμένοι στο internet. Μπορούν να κάνουν ανταλλαγές και φυσικά μάχες.

Poke Pelago

sun-2

Μια ολοκαίνουργια λειτουργία των Sun και Moon είναι το Poke Pelago. Χάρη σε αυτό, τα Pokemon που βρίσκονται αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας, μπορούν να εξερευνήσουν μια πληθώρα από νησιά. Στέλνοντας πολλά Pokemon σε ένα νησί, μπορούν να αναπτύξουν διάφορες εγκαταστάσεις, αλλά και νέα νησιά. Όσο τα νησιά αναπτύσσονται και μεγαλώνουν σε αριθμό, θα επιτρέπουν στους παίκτες να πάρουν αντικείμενα και ακόμα να μεγαλώσουν το επίπεδο των Pokemon τους.

Mega Evolutions

Η δυνατότητα Mega Evolution επιστρέφει στις Sun και Moon. Αυτό σημαίνει ότι τα Pokemon που μπορούσαν να πραγματοποιήσουν Mega Evolution στις προηγούμενες κασέτες, θα μπορούν να το κάνουν και εδώ. Μπορείτε να αποκτήσετε την κάθε Mega Stone που απαιτεί κάθε Pokemon, από χαρακτήρες μέσα στο παιχνίδι ή από ειδικά μαγαζιά.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το νέο trailer.

Οι Pokemon Sun και Pokemon Moon, θα κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη στις 23 Νοεμβρίου.

Περισσότερα νέα για το Pokemon Sun/Moon

Ασχολείται με games από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Προτιμάει να παίξει έναν τίτλο στο φουλ πριν μπει στην διαδικασία να του πετάξει ντομάτες ενώ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει αρχαιολογίες. Επίσης είναι Pokemon Master.