Και τα group… είναι γεγονός | World Championship |

Δυνατές μονομαχίες, «βεντέτες» και πολύ στρατηγική από νωρίς στο World Championship 2016

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Δυνατές μονομαχίες, «βεντέτες» και πολύ στρατηγική από νωρίς στο World Championship 2016worldchampionship

Η κλήρωση για το group stage των Worlds ολοκληρώθηκε και από νωρίς ξεχωρίζουν αρκετά παιχνίδια, που συγκεντρώνουν πάνω τους τα περισσότερα βλέμματα. Πριν μπορέσει όμως ο καθένας μας να προχωρήσει σε προβλέψεις για την εξέλιξη του τουρνουά, πρέπει να αναλογιστεί, πως μιλάμε για τις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου, που είναι ικανές για όλα.

groupdraw

GROUP A

Rox Tigers, G2 Esports , CLG και ALBUS NOX «ακονίζουν» τα μαχαίρια τους. Ένας δύσκολος όμιλος για όλες τις ομάδες, με κάποιες να έχουν ένα «ελαφρύ» πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων τους. Ξεκινώντας όμως από «κάτω» προς τα «πάνω», ο όμιλος είναι κάθε άλλο παρά εύκολος για τους ALBUS NOX, που αποτελούν το «αουτσάιντερ». Οι υπόλοιπες τρεις που συμπληρώνουν την τετράδα, έχουν αποδείξει πως είναι -τουλάχιστον-  «εφτάψυχες». Οι G2 Esports, έχουν το momentum, όμως οι CLG έχουν τα «υλικά» για να διεκδικήσουν την πρόκριση στο πλάι των Rox Tigers. Πάντα όμως υπάρχουν και οι εκπλήξεις.

ROX Tigers – G2 Esports – Counter Logic Gaming – Albus NoX Luna

 

GROUP B

Ένας πραγματικός όμιλος «φωτιά». Ο πιο δυνατός από το τελευταίο group δυναμικότητας, οι Cloud 9, θα συναντήσουν στο διάβα τους 3 εξαιρετικές ομάδες. Μία εξ αυτών οι SK TelecomT1 του Faker, που βρίσκονται εδώ για να αποδείξουν, πως ο χαμένος τίτλος στην Κορέα, ήταν απλά ένα τυχαίο στραβοπάτημα. Την τετράδα συμπληρώνουν οι Flash Wolves, που βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα αλλά και οι I May. Οι προβλέψεις εδώ για την πρόκριση στα τελικά είναι επισφαλείς.

Flash Wolves – SK Telecom T1 – I May – Cloud 9

 

GROUP C

Εξαιρετικά δύσκολο έργο αναμένεται να έχουν οι H2K, στην πρώτη εμφάνιση του «δικού» μας FORG1VENGRE σε World Championship. Το δρόμο προς τα τελικά καλούνται να τους φράξουν οι EDward Gaming, που έρχονται με «φόρα» από το τέλος του πρωταθλήματος, αλλά και οι ahq e-sports Club, που είναι εξαιρετικά υπολογίσιμη δύναμη. Την πρόκριση διεκδικούν εξίσου οι Βραζιλιάνοι INTZ e-sports, με τις πιθανότητες βέβαια να μην είναι υπέρ τους.

EDward Gaming – ahq e-Sports Club – H2K-Gaming – INTZ e-Sports

 

GROUP D

Τελευταίο, μα σίγουρα, όχι αδιάφορο. Εδώ, οι πρωταθλητές του NA LCS Summer Split, είναι φαβορί, μα θα πρέπει να ξεπεράσουν αρκετά εμπόδια. Οι Royal Never Give Up, ήταν και είναι μια εξαιρετική ομάδα, με σταθερές παρουσίες σε international tournaments. Οι Samsung Galaxy, βρίσκονται σε αναζήτηση της παλιάς αίγλης, που έχουν απολέσει εδώ και αρκετό καιρό. Γι’ αυτό το λόγο φαντάζουν δυνατός διεκδικητής και αντίπαλος. Την τετράδα συμπληρώνουν οι νεοφώτιστοι Splyce από την Ευρώπη. Η ομάδα του Yamatocannon φαίνεται να έχει τις λιγότερες πιθανότητες, ωστόσο τα «φίδια» έχουν αποδείξει ουκ ολίγες φορές από τι «μέταλλο» είναι φτιαγμένα.

Team SoloMid – Royal Never Give Up – Samsung Galaxy – Splyce

Περισσότερα νέα για το League of Legends