Ώρα για προσφορές | Elephone Brand Action Camera Sale

Ακόμα ένα promotion ξεκίνησε στη σελίδα του Everbuying, αυτή τη φορά με θέμα Action Cameras της εταιρίας Elephone

Ακόμα ένα promotion ξεκίνησε στη σελίδα του Everbuying, αυτή τη φορά με θέμα Action Cameras της εταιρίας Elephone

action-1

Το νέο promotion του Everbuying ξεκίνησε και μπορείτε να αποκτήσετε Action Cameras της Elephone σε φοβερές τιμές. Οι τιμές ξεκινούν από $53.99 και τα προϊόντα διαθέτουν διάφορες λειτουργίες, για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

action-4

Ξεκινάμε με την Elephone Elecam Explorer Elite, μια κάμερα που έχει κατασκευαστεί ειδικά για Extreme Sports. Με γωνία 170 μοιρών και τη δυνατότητα να τραβήξει 4K UHD βίντεο στα 24fps, ετοιμαστείτε να απαθανατίσετε στιγμές που κόβουν την ανάσα. Κοστίζει $69.99.

action-1

Ακολουθεί η Elephone Elecam 360. Διαθέτει πανοραμικούς διπλούς φακούς και μπορεί να τραβήξει βίντεο 360 μοιρών. Κοστίζει $123.99 και μαζί της παίρνετε δωρεάν μια κάρτα μνήμης μεγέθους 32GB.

action-2

Μετά έχουμε την Elephone Explorer Pro. Η κάμερα αποτελεί ένα από τα Bestseller του καταστήματος και διαθέτει 4 λειτουργίες προβολής. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και κάτω από το νερό. Το κόστος της βρίσκεται στα $79.99.

action-3

Τέλος, έχουμε την Elephone Ele Explorer, το νούμερο ένα bestseller του Everbuying. Μπορεί να τραβήξει βίντεο 4K UHD και διαθέτει πάρα πολλές χρήσεις. Η τιμή της είναι κάτι το εκπληκτικό, αφού κοστίζει μόλις $53.99.

Επισκεφτείτε τη σελίδα του promotion στο Everbuying και επιλέξτε τη συσκευή που σας ταιριάζει.

Ασχολείται με games από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Προτιμάει να παίξει έναν τίτλο στο φουλ πριν μπει στην διαδικασία να του πετάξει ντομάτες ενώ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει αρχαιολογίες. Επίσης είναι Pokemon Master.