Legion preview: Ξεκινώντας στις αρχικές περιοχές των Broken Isles

Ξεκινάμε την σειρά των previews που θα γίνονται καθ’ όλη την διάρκεια του Legion με τα Broken Isles

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Με την έναρξη του τελευταίου expansion για το World of Warcraft, Legion να την μετράμε σε ώρες πλέον μια αρχική ξενάγηση στα Broken Isles είναι αναγκαία

WorldMap-BrokenIsles-Build20740

To World of Warcraft: Legion εισάγει ένα εντελώς νέο είδος questing και leveling, και καλό είναι να σας προετοιμάσουμε για τις επιλογές που θα κληθείτε να κάνετε στο παιχνίδι.

Στα προηγούμενα World of Warcraft expansions και μέχρι το Warlords of Draenor, οι ζώνες είχαν σχεδιαστεί ειδικά για τους χαρακτήρες που ήταν σε ένα συγκεκριμένο εύρος επιπέδου. Στο Mists of Pandaria, το Kun-Lai Summit προοριζόταν για εκείνους που είχαν φτάσει στο επίπεδο 87, ενώ στο Warlords of Draenor, η περιοχή Nagrand προοριζόταν για τους χαρακτήρες που ήταν στο επίπεδο 98 ή υψηλότερο. Στο Legion, οι questing ζώνες που θα ανακαλύψετε στα Broken Isles θα λειτουργούν λίγο διαφορετικά. . . .

Ένας ολόκληρος νέος κόσμος

Από νωρίς στο ταξίδι στα Broken Isles, θα είστε σε θέση να επιλέξετε ελεύθερα ανάμεσα σε μια σειρά από ζώνες, που προσαρμόζονται στο επίπεδο του χαρακτήρα σας: Azsuna, Highmountain, Stormheim και Val’sharah. Είτε είστε επίπεδο 101 είτε 108, οι αποστολές, οι εχθροί, και ότι αντικείμενα βρίσκετε σε κάθε μία από αυτές τις τέσσερις ζώνες, θα κλιμακώνονται ανάλογα με το επίπεδό σας. Έτσι σας δίνετε η ελευθερία να εξερευνήσετε το μυστηριώδες νέο τομέα όπως σας φαίνεται βολικό. Κάθε μία από αυτές τις ζώνες έχει μια πολύ διαφορετική αίσθηση, με ξεχωριστές φατρίες, φανταστικές ιστορίες και εμπειρίες που δεν θα ξεχάσετε για αρκετό καιρό.

STORMHEIM

Έχετε δεί την ταινία «Πώς να εκπαιδεύσετε το δράκο σας» ; Ή την τηλεοπτική σειρά «Βίκινγκς» ; Έτσι ακριβώς είναι. Και είναι φοβερή περιοχή. Τι σας περιμένει εκεί: Alliance εναντίον Horde. Vyrkul. Τιτάνες. Δράκοι. Οι Vyrkul έρχονται να πεθάνουν εδώ. Πολλή ιστορία για τους Τιτάνες. Είναι μια συνέχεια σε ό,τι γίνει στο Broken Shore .

AZSUNA

Αυτό το μέρος είναι …. ζοφερό. Γοτθικό. Ενδιαφέρον θα λέγαμε.Τι θα βρείτε εκεί: Night Elves. Naga. Μπλε Δράκους. Τιτάνες. Η Azsuna είναι το μέρος όπου οι Highborn έκαναν εκπαίδευση για την μαγεία τους. Η Azshara καταράστηκε αυτά τα εδάφη ώστε τα πνεύματά τους περιπλανούνται ελεύθερα.

HIGHMOUNTAIN

Είναι μια ζώνη με πολύ περιεχόμενο για Tauren. Τι θα δείτε εκεί: Tauren. Τιτάνες. Μαύρους Δράκους. Τον κύριο Nessingwary. Η Highmountain είναι η περιοχή όπου ο Neltharion έζησε πριν γίνει Deathwing. Επί του παρόντος υπάρχει πόλεμος μεταξύ των Native Tauren και των Drogbar (Mountain Trolls … Ogres … κάτι τέτοιο). Περισσότερο Titan Lore υπάρχει εκεί επίσης.

VAL’SHARAH

Πολύ πιθανόν η πιο όμορφη περιοχή από όλες. Τι θα δείτε εκεί: Night Elves. Δρυίδες. Emerald Dream / Nightmare. Πράσινους Δράκους. Η Val’Sharah διαμορφώθηκε από τους πρώτους Δρυίδες έτσι ώστε να είναι μια ηχώ του Emerald Dream. Ο Malfurion και ο Illidan γεννήθηκαν εδώ. Η αλλοίωση του Nightmare φαίνεται να εξαπλώνεται.

Για να ξεκινήσετε σε αυτές τις ζώνες, θα πρέπει πρώτα να ταξιδέψετε στο Class Order Hall και να ανοίξετε τον scouting χάρτη των αποστολών. Επιλέξτε μία από τις τέσσερις leveling ζώνες και αποδεχθείτε τη σχετική αποστολή για να πάτε στην Dalaran. Στην συνέχεια θα ταξιδέψετε στην Dalaran και θα μεταφερθείτε στην επιλεγμένη περιοχή. Επίσης Για να ξεκλειδώσετε το flying αργότερα, θα πρέπει να ολοκληρώσετε το achievement Loremaster για κάθε ζώνη. Αυτό θα βοηθήσει επίσης στο να μαζέψετε reputation με την κύρια φατρία της κάθε ζώνης.

478124
Ο κύκλος της ζωής

Πέρα από την πρόοδο του χαρακτήρα σας και τις ιστορίες που θα λάβετε μέρος, σε κάθε ζώνη θα υπάρχουν μοναδικές ανταμοιβές και θησαυροί. Για παράδειγμα, η Azsuna είναι το μόνο μέρος για να αποκτήσετε το toy Mystical Frosh Hat και το battle pet Court Scribe. Μόνο στο Highmountain μπορείτε να πάρετε το toy Rocfeather Skyhorn Kite ή ένα pet Baby Elderhorn. Οι ζώνες αυτές είναι επίσης καλά σημεία για να μπορέσετε να μαζέψετε Artifact Power για τη βελτίωση του Artifact σας και να αυξήσετε τις πιθανότητες να νικήσετε το Burning Legion. Για να μεγιστοποιηθεί το Artifact Power που κερδίζετε, θα διαπιστώσετε ότι είναι καλύτερο να ολοκληρώσετε μια ζώνη. Καθώς ανεβαίνετε level, μπορείτε επίσης να το βρείτε χρήσιμο να φθάσει τουλάχιστον σε Friendly το επίπεδο φήμης με κάθε παράταξη που θα συναντήσετε. Με αυτόν τον τρόπο ξεκλειδώνετε World Quests για να συμμετάσχετε αργότερα.

Τελικά, η διαδρομή που θα κάνετε στα Broken Isles είναι δική σας υπόθεση. Περισσότερο από ποτέ, το πεπρωμένο είναι στα χέρια σας.

Περισσότερα νέα για το World of Warcraft: Legion

Xαμένη στην εφηβεία μου, gamer, βιβλιοφάγος, Πρωτάρης παίκτης σε role playing games καθώς μου αρέσει να διηγούμαι ιστορίες.Ταξιδιάρικο μυαλό γεμάτο μουσική, ταινίες και anime. Φωτογράφος ανάλογα με τη διάθεση και τα καιρικά φαινόμενα.Ίσως είμαι ονειροπόλα..... Συγκεντρώνω ήχους και εικόνες από παντού και τα μοιράζομαι με τους γύρω μου. Τρελή Υδροχόος με ζωηρή φαντασία, γεννήθηκα σε λάθος μέρος τη λάθος στιγμή (ίσως). Καλώς ήρθατε στον κόσμο μου, όπου κάθε στιγμή είναι μια ευκαιρία για έκφραση.Been geek 40 years now and loved it all the way.