WARHAMMER 40,000: ETERNAL CRUSADE: Έρχεται στις 23 Σεπτεμβρίου

Η μάχη για την νίκη στο WARHAMMER 40,000: ETERNAL CRUSADE ™, ανακοινώθηκε ότι ξεκινάει για PC στις 23 Σεπτεμβρίου

Η μάχη για την νίκη στο WARHAMMER 40,000: ETERNAL CRUSADE, ξεκινάει για PC στις 23 Σεπτεμβρίου

WH40KEC_InGameCapture_Sept2014_02

Η BANDAI NAMCO Entertainment Europe και Behaviour Interactive επιβεβαίωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του WARHAMMER 40,000: ETERNAL CRUSADE μέσα από ένα νέο trailer με τις 4 διαφορετικές παρατάξεις: τους Eldar, τους Chaos Space Marines, τα Orks και τους Space Marines ως την ETERNAL CRUSADE και θα ξεκινήσει για το PC στις 23 Σεπτεμβρίου και αργότερα και στις κονσόλες.

«Έχουμε δεσμευτεί να παραδώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία κατά την κυκλοφορία στις 23 Σεπτεμβρίου, με μια έκδοση για PC που ταιριάζει με τις φιλοδοξίες μας όσον αφορά το περιεχόμενο και την ποιότητα και θα είναι προάγγελος για δωρεάν expansions για πάντα. Το να βάλουμε μια άνω τελεία στην ανάπτυξη των εκδόσεων για κονσόλες ήταν μια δύσκολη απόφαση, αλλά θα οδηγήσει σε μια βελτιστοποιημένη και πιο μακροχρόνια εμπειρία όταν θα βγουν στην κυκλοφορία», εξηγεί ο Stephen Mulrooney, SVP στην Behaviour Digital.

Βασισμένο σε ένα εκτεταμένο σύμπαν πολλών εκατομμυρίων πωλήσεων, το WARHAMMER 40,000: ETERNAL CRUSADE θα μεταφέρει τους παίκτες σε μια φαύλη πολεμική αντιπαράθεση μεταξύ τεσσάρων παρατάξεων στην 41η χιλιετία, προκειμένου να ελέγξει έναν κόσμο που βρίσκεται σε μόνιμη μάχη επιβίωσης. Είτε πρόκειται για PvP (παίκτης εναντίον παίκτη) ή PvE (παίκτης ενάντια στο περιβάλλον) οι διμοιρίες θα πρέπει να συνεργαστούν και να συμμετάσχουν σε μαζικές μάχες και να εξολοθρεύσουν τις άλλες παρατάξεις! Οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν από είκοσι διαφορετικές υπο-φατρίες, θα κερδίζουν εκατοντάδες όπλα και θα έχουν επιλογές προσαρμογής και αξεσουάρ που θα προέρχονται από τα 29 χρόνια γνώσης και φαντασίας του Warhammer 40.000, για να δημιουργήσετε τους τέλειους πολεμιστές.

Το WARHAMMER 40,000: ETERNAL CRUSADE ™ θα κυκλοφορήσει στις 23 Σεπτεμβρίου για PC και αργότερα για τις κονσόλες.

Περισσότερα νέα για το Warhammer 40.000: Eternal Crusade

Xαμένη στην εφηβεία μου, gamer, βιβλιοφάγος, Πρωτάρης παίκτης σε role playing games καθώς μου αρέσει να διηγούμαι ιστορίες.Ταξιδιάρικο μυαλό γεμάτο μουσική, ταινίες και anime. Φωτογράφος ανάλογα με τη διάθεση και τα καιρικά φαινόμενα.Ίσως είμαι ονειροπόλα..... Συγκεντρώνω ήχους και εικόνες από παντού και τα μοιράζομαι με τους γύρω μου. Τρελή Υδροχόος με ζωηρή φαντασία, γεννήθηκα σε λάθος μέρος τη λάθος στιγμή (ίσως). Καλώς ήρθατε στον κόσμο μου, όπου κάθε στιγμή είναι μια ευκαιρία για έκφραση.Been geek 40 years now and loved it all the way.