Αλλαγές στο roster της OpTic

Η OpTic Gaming αλλάζει τον Peter «Stanislaw» Jarguz

Platform
 
Publisher
 
Developer
 

Η OpTic Gaming αλλάζει τον Peter «Stanislaw» Jarguz 

204366.1437372048

Στις αρχές του Ιουλίου ο Αμερικανός superstar Tarik «tarik» Celik απομακρύνθηκε από το roster της Counter Logic Gaming και για τους υπόλοιπους τρεις μήνες θα επικεντρωθεί αποκλειστικά στο streaming.

O Tarik «tarik» Celik θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του αμερικάνικου CS:GO έχοντας αρκετές διακρίσεις σε τοπικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο. Συγκεκριμένα η Valve Corporation δημιούργησε ένα βίντεο σκιαγραφώντας το προφίλ του Αμερικανού με τούρκικη καταγωγή παίκτη, κατά την διάρκεια του ESL One Cologne 2016.

Η OpTic Gaming μετά την προσθήκη του ανερχόμενου ταλέντου από την Ισπανία, Óscar «mixwell» Cañellas, έδειξε μεγάλα σημάδια ανάκαμψης. Ένα από τα επιτεύγματα που κατάφεραν ήταν να προκριθούν πρώτοι στο ESL One Cologne 2016 μέσω του Americas Minor Championship 2016 – Cologne. Τώρα με την προσθήκη και του Tarik «tarik» Celik ελπίζει όχι μόνο να πρωταγωνιστεί αλλά και να κερδίζει τα τουρνουά στα οποία παίρνει μέρος.

O Tarik «tarik» Celik θα χρησιμοποιηθεί από την OpTic Gaming σαν βασικός παίκτης αλλά και ως streamer. Το ντεμπούτο του με την ομάδα θα το κάνει στο ESL Pro League 4 εναντίον της Team Liquid όπου οι δυο ομάδες παλεύουν για την τρίτη θέση στην κατάταξη.

Το roster της OpTic Gaming τώρα είναι οι:

  • Damian «daps» Steele
  • Keith «NAF» Markovic
  • Will «RUSH» Wierzba
  • Óscar «mixwell» Cañellas
  • Tarik «tarik» Celik

Jonatan «Devilwalk» Lundberg (Προπονητής)

Περισσότερα νέα για το Counter-Strike: Global Offensive