Ώρα για προσφορές | Bestsellers list | GearBest

Το νέο promotion του GearBest, Bestsellers list, είναι εδώ και μια τεράστια γκάμα προϊόντων σας περιμένει σε τρομερές τιμές

Το νέο promotion του GearBest, Bestsellers list, είναι εδώ και μια τεράστια γκάμα προϊόντων σας περιμένει σε τρομερές τιμές

bestsellers (1)

Για άλλη μια φορά το GearBest μας εκπλήσσει με τις νέες του προσφορές. Με τη σειρά προσφορών Bestsellers list, βλέπουμε τα καλύτερα σε πωλήσεις προϊόντα για Ιούλιο και Αύγουστο σε εκπληκτικές τιμές. Κάθε αντικείμενο θα είναι σε προσφορά για συγκεκριμένες μέρες και περιορισμένο αριθμό τεμαχίων.

Ξεκινώντας, βλέπουμε μια σειρά από συσκευές Smartphone, που με τις εκπτώσεις η τιμή τους πέφτει και κάτω από τα $200. Βλέπουμε Phablet όπως το Ulefone Power και το UMI Super, ενώ δεν θα μπορούσαν να λείπουν και συσκευές Xiaomi. Πιο συγκεκριμένα έχουμε το XiaoMi Redmi 3 Pro με έκπτωση 64% και το πανίσχυρο XiaoMi Mi5 με έκπτωση 53%. Άλλη μια απόδειξη ότι οι τιμές του GearBest είναι αδιανόητες.

bestsellers (1)

Ακολουθεί μια σειρά από Tablet PCs διαφόρων χαρακτηριστικών για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. Οι τιμές τους δεν διαφέρουν πολύ από αυτές των κινητών και πολλά από αυτά είναι 2 σε 1. Οι εκπληκτικές αυτές συσκευές ξεκινούν από τα $75 και φέρουν την υπογραφή εταιριών όπως της Chuwi και της Teclast.

bestsellers (2)

Οι προσφορές δεν τελειώνουν εκεί, αφού έχουμε μια σειρά από άλλα ηλεκτρονικά είδη. Εδώ θα βρείτε action 4Κ κάμερες, ώστε να απαθανατίσετε στιγμές που κόβουν την ανάσα. Επίσης, υπάρχουν συσκευές Smart Watch που μπορείτε να συνδέσετε με το Smartphone σας. Τέλος, βλέπουμε και μια σειρά ακουστικών, με highlight τα Hyper X Cloud Core, που είναι με έκπτωση 64%.

 

bestsellers (3)

Επιπλέον, βλέπουμε μια σειρά από είδη για υπολογιστές. Κάρτες μνήμης, πληκτρολόγια και ποντίκια, περιμένουν να τα αποκτήσετε σε τιμές που δεν ξανάγιναν.

bestsellers (4)

Οι προσφορές όμως δεν τελειώνουν εκεί, αφού μπορείτε να βρείτε ακόμα διάφορα είδη σπιτιού, εξωτερικού χώρου, ακόμα και ανταλλακτικά αυτοκινήτων. Για περισσότερα, μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα του promotion εδώ.

Ασχολείται με games από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Προτιμάει να παίξει έναν τίτλο στο φουλ πριν μπει στην διαδικασία να του πετάξει ντομάτες ενώ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει αρχαιολογίες. Επίσης είναι Pokemon Master.