Ήττα για τους H2K από τους Splyce

Για την τρίτη θέση θα παίξουν οι H2K στις 27/8 μετά την ήττα τους

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Για την τρίτη θέση θα παίξουν οι H2K στις 27/8 μετά την ήττα τους

600px-H2k2016EUSpring

Δυστυχώς, οι H2K δεν τα κατάφεραν για μία θέση στον τελικό. Πάμε όμως να δούμε τι έγινε στα παιχνίδια.

Game 1
Οι H2K έπαιξαν με προσοχή καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ενώ οι Splyce προσπάθησαν να κάνουν αρκετά plays με μεγάλη αποτυχία. Odoamne, Ryu και Forg1ven ήταν οι σταρ του παιχνιδιού, με ένα καλό σκορ που πήγε την ομάδα μπροστά.

Εδώ μπορείτε να δείτε τα στατιστικά.

Game 2
Oι H2K παίξανε ένα αδύναμο παιχνίδι σε σχέση με το πρώτο. Θα λέγαμε μάλιστα πως δεν κάνανε σωστές επιλογές στο pick & ban. Από την άλλη, οι Splyce έκαναν ένα υπέροχο comeback με τον Kobbe (Jhin) 6/0 και τον Sancux (Taliyah) 5/0, έχοντας τον Mikyx (Tahm Kench) στο πλάι τους να σώζει την ομάδα.

Εδώ μπορείτε να δείτε τα στατιστικά.

Game 3
Σε αυτό το παιχνίδι οι ρόλοι άλλαξαν πάλι και οι H2K είχαν το προβάδισμα στα στατιστικά. Με 2 barons και μερικά turrets κατάφεραν να νικήσουν και να πάνε στο 4ο game με 2-1.

Εδώ μπορείτε να δείτε τα στατιστικά.

Game 4
Με αρκετή δυσκολία οι H2K αντιμετώπισαν τους Splyce, αφού τα κίτρινα φίδια είχαν σκοπό να κερδίσουν οπωσδήποτε και να κάνουν τη διαφορά στα τελικά. Με τον Wunder να παίζει Gnar και τον Trashy Gragas σε κάθε game, ο Odoamne δεν είχε την ευκαιρία να κάνει farm και να μπορέσει να κάνει ζημιά κατά τη διάρκεια των teamfights, κάτι που επίπληξε την ομάδα.

Εδώ μπορείτε να δείτε τα στατιστικά.

Game 5
Με 2-2 οι Splyce επιστρέφουν για να καταστρέψουν τους αντιπάλους τους. Με αρκετή ορατότητα στο χάρτη, τα φίδια κατάφεραν να διαλύσουν κάθε lane με τη βοήθεια του Trashy που για ακόμα μια φορά έπαιζε Gragas. H αγάπη του για τον συγκεκριμένο champion, έφερε καλά αποτελέσματα. Οι H2K δεν είχαν καλή επίγνωση του χάρτη και οι αποφάσεις που κάνανε ήταν λάθος, με αποτέλεσμα να χάσουν και να παλεύουν για την 3η θέση των playoffs.

Εδώ μπορείτε να δείτε τα στατιστικά.

Ευχόμαστε στον Forg1ven και στους H2K να κερδίσουν μία θέση για το Παγκόσμιο.

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Ένα Ps2 κάνει όλη την αρχή για να παίξεις λίγο και να σε βάλει στο τρυπάκι. Από Ν64, playstation 1 & 2, μέχρι dreamcast και Game boy color (με pikachu κασέτα εννοείται) πρόλαβα αρκετά ωστέ να ξεκινήσω την ζωή του απλού gamer. Τώρα πια γράφοντας για αυτά, η ζωή είναι καλύτερη και μπαίνοντας στον κόσμο τους με πιο ευχάριστο τρόπο