H Bits and Bytes μεγάλος χορηγός στο ESL Digital Universe

Η Bits and Bytes μεγάλος χορηγός στο έπαθλο των 5.000€ για το ESL Digital Universe!

Η Bits and Bytes μεγάλος χορηγός στο έπαθλο των 5.000€ για το ESL Digital Universe!

esl_du_poster_mikro

Η Bits and Bytes, μεγάλος χορηγός στο ESL Digital Universe, προσφέρει 5.000€ έπαθλα για τα LAN Finals των παιχνιδιών League of Legends, CounterStrike Global Offensive και Hearthstone, τα οποία θα διεξαχθούν στο Digital Universe #3, στις 23-25 Σεπτεμβρίου!

Το Digital Universe είναι αφιερωμένο στον συνδυασμό της ψηφιακής διασκέδασης, των e-Sports και της τεχνολογίας με την εκπαίδευση. Παρουσιάσεις παιχνιδιών, νέες τεχνολογίες, Workshops, ομιλίες και τουρνουά είναι τα στοιχεία που θα εξασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία ψυχαγωγίας! Η επιστροφή του Digital Universe, σηματοδοτείται από τον ερχομό του ESL Digital Universe. Πρόκειται για μια e-sports διοργάνωση όπου ομάδες και παίκτες από τα League Of Legends, Counter-Strike: Global Offensive και Hearthstone θα έχουν την ευκαιρία να διαγωνισθούν μέσω των online προκριματικών, κυνηγώντας την πρόκριση στα τελικά και το Offline Event της Αθήνας που θα διεξαχθεί μεταξύ 23-25 Σεπτεμβρίου στο Digital Universe #3. Το ESL Digital Universe έρχεται για να προσδώσει μια πνοή φρεσκάδας στους λάτρεις της βιομηχανίας του gaming που σκοπεύουν να παρευρεθούν εκεί, φιλοξενώντας τον βασιλιά του ανταγωνιστικού gaming, τα Esports. Επιπρόσθετοι χορηγοί για το Digital Universe είναι οι MSI, Plantronics και Logitech.

Έτσι οι παίχτες χωρίς κανένα κόστος συμμετοχής μέσω της ιστοσελίδας του ESL θα μπορούν να παίξουν και να διαγωνιστούν online ώστε να κερδίσουν τα slot στα τελικά τα οποία θα διεξαχθούν στην Αθήνα στις 23-25 Σεπτεμβρίου, στο event Digital Universe #3 ! Στα τελικά θα είναι 4 ομάδες από το CS:GO, 4 ομάδες από το League of Legends και 16 παίχτες από το Hearthstone οι οποί θα διεκδικήσουν τα παρακάτω έπαθλα:

table