Η Splyce ολοκληρώνει το νέο roster της

Η Splyce ολοκλήρωσε το ρόστερ της με την υπογραφή των Joey «CRUC1AL» Steusel, Dane Asger «AcilioN» Larsen, και Enkhtaivan «Machinegun» Lkhagva

Platform
 
Publisher
 
Developer
 

Η Splyce ολοκλήρωσε το roster της με την υπογραφή των Joey «CRUC1AL» Steusel, Dane  Asger «AcilioN» Larsen, και Enkhtaivan «Machinegun» Lkhagva

splyce

Το αμερικανικό roster της Splyce έχει συνδεθεί με μια σημαντική αναμόρφωση, μετά από δύο μεγάλες αλλαγές στο προηγούμενο lineup. Την απομάκρυνση των Abraham «abE» Fazli και Andrew «Professor_Chaos» Heintz και την πιο πρόσφατη αποχώρηση του Jason «jasonR» Ruchelski.

Ο οργανισμός είχε ήδη συνδεθεί, από τους παρατηρητικούς της κοινότητας, με μερικούς από τους νέους παίκτες, παρόλα αυτά μόνο τώρα επιβεβαίωσαν οι ίδιοι τις υπογραφές του Enkhtaivan «Machinegun» Lkhagva, των TheMongolz, και του Joey «CRUC1AL» Steusel, των LowLandLions.

Ο Machinegun  είναι ευρέως γνωστός ως ο βασικός firepower arm παίκτης των TheMongolz, ενώ ο 19χρονος CRUC1AL έχει περάσει από αρκετά ολλανδικά, βελγικά και αγγλικά roster, εμφανιζόμενος πιο πρόσφατα με τους LowLandLions, που συνδύαζαν και τις τρεις αυτές εθνικότητες.

Μια πρόσφατη διαρροή έφερε και το τελευταίο όνομα στο προσκήνιο, αυτό του Asger «AcilioN» Larsen, ο οποίος είχε απομακρυνθεί από την πρώην SK στα τέλη του Ιουνίου, για να επιστρέψει ξανά στο roster της Team X μερικές μέρες μετά.

«Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε τους Machinegun, AcilioN, και CRUC1AL στην ομάδα! Κάθε ένας από αυτούς είναι εξαιρετικά αφοσιωμένος στο να δώσει τον απαραίτητο χρόνο, ώστε να κερδίσουμε και να αναπτυχθούμε σαν ομάδα. Αυτό ήταν ένα μεγάλο βήμα για μας, αλλά πιστεύω είναι ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση», δήλωσε ο αρχηγός της ομάδας arya.

Το roster της Splyce τώρα είναι οι:

David «DAVEY» Stafford
Arya «arya» Hekmat
Joey «CRUC1AL» Steusel
Asger «AcilioN» Larsen
Enkhtaivan «Machinegun» Lkhagva

Andrew «Professor_Chaos» Heintz (προπονητής)

Περισσότερα νέα για το Counter-Strike: Global Offensive