MasterLiquid Pro 120 και 240 από την Cooler Master

Η Cooler Master, ηγέτιδα δύναμη στον χώρο των εξαρτημάτων και των περιφερειακών, αποκαλύπτει την MasterLiquid Pro 120 και 240

Η Cooler Master, ηγέτιδα δύναμη στον χώρο των εξαρτημάτων και των περιφερειακών, αποκαλύπτει την MasterLiquid Pro 120 και 240 

0324_164

Με αυξημένη πλέον τεχνογνωσία, η Cooler Master εισάγει απλές αλλά αποτελεσματικές βελτιώσεις και αναθεωρεί το πιο ζωτικό χαρακτηριστικό των all-in- one (AIO) υδροψύξεων: την ροή. Βελτιστοποιώντας τον τρόπο με τον οποίο το υγρό αποβάλει την θερμότητα σε κάθε στάδιο της κυκλοφορίας του, η Cooler Master εισάγει την FlowOp τεχνολογία στα προϊόντα της, η οποία στην πράξη μεταφράζεται σε καλύτερη απόδοση για περισσότερο χρόνο, σε σχέση με τα συμβατικούς σχεδιασμούς.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σας τα νέα προϊόντα ψύξης – ένα εκ των οποίων αλλάζει τελείως τον χώρο τον υδροψύξεων.” αναφέρει ο Marketing Manager της Ευρώπης Joost Gommans. “Καταλαβαίνουμε ότι διαφορετικοί άνθρωποι έχουν διαφορετικές ανάγκες και πως υπάρχει πάγια η επιθυμία να φέρνουν τα συστήματά τους στα μέτρα τους, ακόμα και στον αισθητικό τομέα. Γι’ αυτό η Cooler Master έχει δεσμευτεί να δίνει πάντα περισσότερες επιλογές και περισσότερο έλεγχο με τα προϊόντα της.”

Τεχνολογία FlowOp

Με αφετηρία την αυξημένη τεχνογνωσία στις thermal τεχνολογίες, το FlowOp αλλάζει τα δεδομένα για όλη την διαδρομή και τον τρόπο απομάκρυνσης της θερμότητας, μέσα σε ένα all-in- one (AIO) σύστημα ψύξης. Ξεκινώντας από τον ζεστό επεξεργαστή, επανασχεδιάσαμε τον τρόπο που το υγρό απορροφά και αποβάλει την θερμότητα. Η συνολική μας προσέγγιση σε σχέση με την ροή της θερμότητας μας επιτρέπει να καταλήξουμε σε μια μονάδα που απλά αντέχει περισσότερο, αποδίδει καλύτερα και δεν απαιτεί σχεδόν καμία συντήρηση.

Dual Chamber Σχεδιασμός

Βασισμένη στον Dual Chamber σχεδιασμό, η σειρά MasterLiquid Pro μπορεί και αποδίδει καλύτερα από τις προτάσεις του παρελθόντος. Τα ενσωματωμένα micro channels επιτρέπουν καλύτερη ροή παράλληλα με την απομάκρυνση ακόμα περισσότερης θερμότητας από το cold plate, ώστε αυτή να φτάσει γρηγορότερα στο νέο, βελτιωμένο ψυγείο. Το αποκλειστικό, ανασχεδιασμένο ψυγείο της MasterLiquid Pro χρησιμοποιεί τετραγωνισμένα fins, τα οποία στην πράξη σημαίνουν αυξημένη επιφάνεια για την απορρόφηση της θερμότητας του υγρού αλλά και αυξημένο χώρο, για το διερχόμενο airflow που τελικά παρασύρει την θερμότητα μακριά από το ψυγείο. Τα παραπάνω σε συνδυασμό με τους νέους MasterFan Pro ανεμιστήρες, εκτρέπουν αποτελεσματικά την θερμότητα μακριά από το σύστημά σας ενώ κρατούν την AIO μονάδα εξαιρετικά αθόρυβη. Τέλος, τα πρωτοποριακά folded fins του ψυγείου μειώνουν την αντίσταση του αέρα καθιστώντας την εκεί μεταφορά της θερμότητας, πιο αποδοτική από ποτέ.

Master_Liquid_Pro_280_FA_0411

MasterFan Pro

Η σειρά MasterLiquid Pro αξιοποιεί τους νέους MasterFan Pro ανεμιστήρες οι οποίοι είναι σχεδιασμένοι για χρήση σε ψυγεία και χαρακτηρίζονται από την έμφαση στην ισορροπία μεταξύ απόδοσης και αθόρυβης λειτουργίας. Η αλήθεια είναι ότι στην προσπάθεια σας να καλύψετε τις ανάγκες ψύξης τους case σας, δεν έχει ακόμα εφευρεθεί ο ανεμιστήρας που κάνει τα πάντα. Γι’ αυτό και η Cooler Master κατέληξε σε τρεις διαφορετικούς ανεμιστήρες: Air Flow, Air Balance, Air Pressure.

Master_Liquid_Pro_Render_B

Οι Air Balance ανεμιστήρες είναι ιδανικοί στο να παρέχουν αέρα στα πυκνότερα σημεία του συστήματός σας. Προτείνονται για χρήση σε αερόψυχτες CPU καθώς και για το εμπρός μέρος του case, για εισαγωγή αέρα. Οι Air Flow ανεμιστήρες είναι ιδανικοί για να εξάγουν μεγάλη μάζα αέρα γρήγορα και αθόρυβα από case σας, οπότε και η προτεινόμενη θέση τους είναι οι πίσω και επάνω θέσεις του case σας. Τέλος, οι Air Pressure ανεμιστήρες είναι ιδανικοί για συγκεντρωμένες και στοχευμένες ροές αέρα σε ζεστά εξαρτήματα και στενά περάσματα του case σας. Η προτεινόμενη χρήση τους είναι το εμπρός μέρος του case, όταν θέλετε ο αέρας να περάσει από mesh wiring εισαγωγές και φίλτρα ή γεμάτα HDD cages. Κάθε ανεμιστήρας – 120mm ή 140mm – της σειράς MasterFan Pro, παρέχει μια ειδική λύση στις air cooling απαιτήσεις του συστήματός σας, ενώ παράλληλα  μοιράζονται αποκλειστικές noise reduction τεχνολογίες και προσαρμόσιμα speed profiles. Όλοι μαζί, λειτουργούν σε αρμονία για να ψύχουν το case σας με όλα του τα components, με τον πιο αποτελεσματικό και αποδοτικό τρόπο.

Διαθέσιμα μοντέλα:

MasterFan Pro 120 Air Flow

MasterFan Pro 120 Air Balance

MasterFan Pro 120 Air Pressure

MasterFan Pro 140 Air Flow

MasterFan Pro 140 Air Pressure

MasterGel και MasterGel Pro

Η MasterGel Pro, «ωθεί» την απαγωγή θερμότητας στο επόμενο επίπεδο. Τα polymer oxides της σύνθεσης ευνοούν την δημιουργία μιας αυξημένης αγωγιμότητας επαφής, η οποία θα επισπεύσει την μεταφορά της θερμότητας μεταξύ των επιφανειών του επεξεργαστή και της ψύχτρας. Παρά την αποτελεσματική σύνθεση, η πάστα παραμένει εύκολη στην χρήση, με απλή εφαρμογή και απροβλημάτιστο καθαρισμό από τις επιφάνειες, τις οποίες και δεν αλλοιώνει. Μαζί της, παρέχεται και ένα μικρό scraper καθώς και καθαριστικό για την διευκόλυνσή σας κατά τον καθαρισμό των επιφανειών πριν την εφαρμογή, χωρίς το όποιο κίνδυνο φθοράς των υποσυστημάτων σας. Προκειμένου να εξασφαλιστούν οι απόλυτες επιδόσεις, η MasterGel Pro θα περιέχεται στο bundle της MasterLiquid Pro 240 δωρεάν.

0525_14

Διαθέσιμα στην Ελλάδα τον προσεχή Σεπτέμβρη, με προτεινόμενες τιμές λιανικής:

MasterLiquid Pro 240: 134,90€

MasterLiquid Pro 120: 119,90€

MasterFan Pro 120: 15,90€

MasterGel Pro: 6.50€

MasterGel: 4.50€

 

Γνωστός στον ελληνικό χώρο του Gaming και κυρίως στο Streaming. Είναι 17 χρονών και του αρέσει να προγραμματίζει ιστοσελίδες, να παίζει video games ανεξαρτήτου τύπου εκτός από MMORPG όπως το World of Warcraft. Προσπαθεί να κάνει τα streams του ποιο interactive καθώς δεν δίνει σημασία στο gameplay αλλά στην επικοινωνία του με τους viewer του.