Ο s1mple θα αποχωρήσει από τη Liquid

Ο Hiko επιβεβαιώνει την αποχώρηση του s1mple από τη Liquid μετά το τέλος του ESL One Cologne

Platform
 
Publisher
 
Developer
 

Ο Hiko επιβεβαιώνει την αποχώρηση του s1mple από τη Liquid μετά το τέλος του ESL One Cologne

s1mple

Παρά την απίστευτη εμφάνιση του Oleksandr «s1mple» Kostyliev στην ιστορική νίκη της Team Liquid εναντίων των Fnatic στους ημιτελικούς, ο Spencer «Hiko» Martin ισχυρίζεται ότι ο s1mple δε θα επιστρέψει στο αρχικό roster της ομάδας μετά το Major.

«Ο s1mple είναι ίσως ένας από τους καλύτερους συμπαίκτες που είχα ποτέ» είπε ο Hiko σε συνέντευξη με τον Pala «Mantrousse» Gilroy Sen στη σελίδα του ESL στο facebook μετά το ματς του Σαββάτου. «Όσον αφορά την ατομική ικανότητα, δε νομίζω ότι υπάρχει καλύτερος παίκτης στο παιχνίδι με τόσες ικανότητες όσες ο s1mple. Οπότε, θα είναι λυπηρό να τον δω να φεύγει».

Η θέση του s1mple θα καλυφθεί από τον Jacob «Pimp» Winneche, ο οποίος έφυγε από την SK Gaming τον Ιούνιο, λίγο πριν ανακοινώσει η ομάδα το roster της. «Έχουμε τον Pimp κατά κάποιο τρόπο στην άκρη, να περιμένει να έρθει στην ομάδα μας» είπε ο Hiko. «Οπότε, μετά το major θα παίξουμε με τον Pimp – τουλάχιστον αυτό είναι το σχέδιο – θα προπονηθούμε και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Ο s1mple έφυγε απρόσμενα από τη Liquid τον Μάιο μετά το MLG Major Championship: Columbus, λέγοντας ότι θέλει να γυρίσει σπίτι του στην Ουκρανία. Παρόλο που το συμβόλαιό του με τη Liquid ισχύει μέχρι τον Ιούλιο, του δόθηκε άδεια να παίξει με την Ουκρανική ομάδα Worst Players, σε διάφορα ευρωπαϊκά τουρνουά. Τώρα, επέστρεψε να παίξει με τη Liquid ως μέλος του roster, που προσκλήθηκε στο ESL One Cologne.

Ο Hiko έγραψε για την αποχώρηση του s1mple τον προηγούμενο μήνα, αφού η Liquid έφερε τους  Josh «jdm64» Marzano και Jacob «Pimp» Winneche, για να στερεοποιήσει το νέο της lineup. Ο Hiko είχε τότε πει πως ο s1mple είχε χάσει όλο το σεβασμό του προς την ομάδα.

Παρά την προηγούμενη παρεξήγηση, ο Hiko είπε αντίο στον s1mple μέσω Twitter.

Είτε ο s1mple βοηθήσει σήμερα τη Liquid να γίνει η πρώτη αμερικάνικη ομάδα πρωταθλήτρια ESL Major, είτε όχι, είναι δύσκολο να αρνηθούμε ότι ο Pimp θα έχει δύσκολη δουλειά να κάνει.

Περισσότερα νέα για το Counter-Strike: Global Offensive