Στη Βραζιλία οι τελικοί του CS:GO Pro League Season

Το πρώτο μεγάλο τουρνουά CS:GO της Νότια Αμερικής θα ολοκληρωθεί στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας

Platform
 
Publisher
 
Developer
 

Το πρώτο μεγάλο τουρνουά CS:GO της Νότια Αμερικής θα ολοκληρωθεί στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας

proleaguewinnerslumi

Συγκεκριμένα, ο τελικός θα διεξαχθεί στην sporting arena Ginásio do Ibirapuera στο Σάο Πάολο στις 28 με 30 Οκτωβρίου και ο νικητής θα φύγει με $750.000.

«Η πρόσφατη επέκταση του ESL στην Βραζιλία μαζί με την φανταστική απόδοση των παικτών της SK Gaming στο London Finals και την υποστήριξη από τους οπαδούς της περιοχής έπαιξαν ρόλο για την επιλογή του Σάο Πάολο» δήλωσε ο Ulrich Schulze VP Pro Gaming του ESL. «Το Ginásio do Ibirapuera είναι μια εσωτερική εικονική αθλητική αρένα. Με τις ομάδες που έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής, είμαστε σίγουροι πως οι φαν σε όλα τα μήκη και πλάτη, θα εντυπωσιαστούν.»

Η Season 4 του ESL CS:GO Pro League θα διαρκέσει παραπάνω από έντεκα εβδομάδες σε όλη την Βόρεια Αμερική και Ευρώπη. Κάθε τμήμα θα αποτελείται από δεκατέσσερις ομάδες με ένα wildcard slot από κάθε περιοχή που πρόκειται να ανατεθεί.

Σχετικά με τους offline τελικούς στο Ginásio do Ibirapuera, το στούντιο του ESL στο Σάο Πάολο θα φιλοξενήσει μόνο τα group stages.

Περισσότερα νέα για το Counter-Strike: Global Offensive

Γνωστός στον ελληνικό χώρο του Gaming και κυρίως στο Streaming. Είναι 17 χρονών και του αρέσει να προγραμματίζει ιστοσελίδες, να παίζει video games ανεξαρτήτου τύπου εκτός από MMORPG όπως το World of Warcraft. Προσπαθεί να κάνει τα streams του ποιο interactive καθώς δεν δίνει σημασία στο gameplay αλλά στην επικοινωνία του με τους viewer του.