Το χειμώνα το Kingdom Hearts HD 2.8

Δείτε το E3 2016 trailer του Kingdom Hearts HD 2.8, το οποίο θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως το χειμώνα

Platform
 
Genres
,  
Publisher
 
Developer
 

Δείτε το E3 2016 trailer του Kingdom Hearts HD 2.8, το οποίο θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως το χειμώνα

kingdom hearts 2.8

To Kingdom Hearts HD 2.8: Final Chapter Prologue θα κυκλοφορήσει για Playstation 4 το Δεκέμβριο, όπως ανακοίνωσε η Square Enix. Επίσης, το παιχνίδι θα είναι playable στην E3 στο Los Angeles μεταξύ 14 και 16 Ιουνίου.

Ένα νέο trailer του παιχνιδιού παρουσιάζει την Aqua και τη μάχη που δίνει εναντίων των Heartless. Η μάχη αυτή διαδραματίζεται στο ολοκαίνουργιο επεισόδιο της σειράς, Kingdom Hearts 0.2 Birth by Sleep: A Fragmentary Passage, το οποίου είναι μέρος της HD συλλογής. Η ιστορία του θα λειτουργήσει σαν preview για τα γεγονότα του Kingdom Hearts 3.

Επιπλέον, μαζί με το Kingdom Hearts 0.2 Birth by Sleep: A Fragmentary Passage, το Kingdom Hearts HD 2.8 περιλαμβάνει remaster του Kingdom Hearts: Dream Drop Distance και τη ταινία Kingdom Hearts Chi: Back Cover.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το E3 trailer του παιχνιδιού, όπου στο τέλος αναφέρεται πως θα έχουμε νέα για το Kingdom Hearts 3 το χειμώνα:

Περισσότερα νέα για το Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue

Ασχολείται με games από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Προτιμάει να παίξει έναν τίτλο στο φουλ πριν μπει στην διαδικασία να του πετάξει ντομάτες ενώ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει αρχαιολογίες. Επίσης είναι Pokemon Master.