Αλλαγές στο EU LCS και NA LCS για το Summer Split 2016

Τέρμα τα Bo1 σε EU LCS και NA LCS

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Τέρμα τα Bo1 σε EU LCS και NA LCS

maxresdefaultΌπως πολλοί θα παρατηρήσατε, η Riot άλλαξε τα Bo1 σε Bo2 και Bo3. Αυτό έγινε για να ανέβει η ανταγωνιστικότητα των ομάδων αφού έχουν την δυνατότητα να προσαρμοστούν στο παιχνίδι του αντιπάλου και να φτιάξουν καινούρια στρατηγική. Άλλος ένας λόγος, είναι πως θα υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον αλλά και ενθουσιασμός από τους θεατές για την ομάδα τους, καθώς θα περιμένουν να δουν περισσότερα παιχνίδια απ’ ότι πριν, λόγω της μικρής διάρκειας του Bo1. Τα Bo3 θα βοηθήσουν ομάδες που έχουν έρθει στο αποτέλεσμα 2-0 να πάρουν περισσότερους βαθμούς ή, ακόμα και αν φτάσουν οι ομάδες να έρθουν σε ισοπαλία, να έχουν την δυνατότητα να επιστρέψουν δυναμικά και να κερδίσουν το χαμένο match.

Τα formats όμως δεν θα είναι ίδια ανάμεσα στις δύο περιοχές. Στην Ευρώπη θα υπάρχουν Bo2 (κάθε Πέμπτη και Παρασκευή) ενώ στην Αμερική θα υπάρχουν Bo3 (κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή).

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα της Ευρώπης:

eu_lcs_schedule_1

Στην Βόρειο Αμερική θα παίξουν δύο Bo3 την Παρασκευή σε ένα stream, ενώ το Σάββατο και την Κυριακή θα παίξουν σε δύο διαφορετικά streams ταυτόχρονα:

na_lcs_schedule_1

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Ένα Ps2 κάνει όλη την αρχή για να παίξεις λίγο και να σε βάλει στο τρυπάκι. Από Ν64, playstation 1 & 2, μέχρι dreamcast και Game boy color (με pikachu κασέτα εννοείται) πρόλαβα αρκετά ωστέ να ξεκινήσω την ζωή του απλού gamer. Τώρα πια γράφοντας για αυτά, η ζωή είναι καλύτερη και μπαίνοντας στον κόσμο τους με πιο ευχάριστο τρόπο