Έρχονται οι πρώτες αλλαγές στο Overwatch

Οι πρώτες αλλαγές στο Overwatch θα αφορούν την D.Va και τον McCree

Platforms
 
Publisher
 
Developer
 

Οι πρώτες αλλαγές στο Overwatch θα αφορούν την D.Va και τον McCree

overwatch

Το overwatch έκλεισε πλέον μια ολόκληρη εβδομάδα κυκλοφορίας και είναι καιρός η Blizzard να φέρει πάλι μέσα το νεότερο παιδί της για λίγη ξεκούραση, χαλάρωση και σκληρές αλλαγές εξισορρόπησης παικτών. Με αναρτήσεις σε forum του Battle.net, ο βασικός σχεδιαστής ηρώων Geoff Goodman, αποκάλυψε πως ο ΜcCree και η D.Va είναι στην κορυφή της λίστας για πιθανές αλλαγές.

Αρχικά, μιλώντας για τον McCree, o Goodman είπε ότι «το flashbang του McCree παίζει σημαντικό ρόλο ως επιλογή ενάντια σε  πολύ γρήγορες/ευκίνητες ομάδες. Είναι επίσης ένα πολύ καλό εργαλείο αποτροπής ιδιοτήτων κοντινής απόστασης και ultimates, όπως το Death Blossom του Reaper.  Πιθανότατα είναι πολύ καλό στο να προκαλεί ζημία σε στόχους με υψηλότερους πόντους ζωής, όπως  tanks και εμπόδια. Δεν έχω συγκεκριμένες αλλαγές ακόμα, αλλά θα δοκιμάσω εσωτερικώς κάποιες, να δω πως θα παίζει».

Εν τω μεταξύ, ο Goodman σε μια ακόμα συζήτηση αναφέρθηκε στα επίπεδα ζημίας των tank και συγκεκριμένα σε αυτά της πριγκίπισσας D.Va, της Κορεατικής έκδοσης StarCraft. Εκεί εξηγεί: «Το damage της D.Va είναι χαμηλό, όπως του Winston. Είναι έτσι για παρόμοιο λόγο, αφού και οι δύο είναι πολύ κινητικοί και δύσκολο να σκοτωθούν. Κάθε χαρακτήρας στο παιχνίδι έχει δυνάμεις και αδυναμίες. Είναι μέρος αυτού που κάνει το ομαδικό παιχνίδι να λειτουργεί καλά. Έχοντας αυτό υπόψη, πιστεύω πως υπάρχει χώρος για κάποιες βελτιώσεις στη D.Va, αλλά είναι απίθανο να πάρουν τη μορφή σημαντικής αύξησης του damage της».

Το πότε θα συμβούν όλες αυτές οι αλλαγές δεν είναι ξεκάθαρο, αλλά υπάρχει προγραμματισμένο patch για το τέλος του Ιουνίου, στο οποίο προβλέπεται να  ενταχθεί το competitive mode.

Περισσότερα νέα για το Overwatch