Συνέντευξη με τον Tarzan, jungler της ομάδας του GameSpace

Ο Tarzan μας μίλησε για το πως έχει αλλάξει το meta αλλά και για το μέλλον του ως παίκτης

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Ο Tarzan μας μίλησε για το πως έχει αλλάξει το meta αλλά και για το μέλλον του ως παίκτης

Rumble_1

Ο Γιώργος «Tarzan» Λιόντας  είναι ένα νέο παιδί και παίκτης της ομάδας μας στο League of Legends. Είχε την καλοσύνη να μας απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις για το πως βλέπει το παιχνίδι, την ομάδα του και άλλα.

Καλησπέρα Γιώργο πες μας λίγα πράγματα για σένα, όπως σε ποια περίοδο άρχισες να παίζεις αλλά και ποια είναι τα αγαπημένα σου pick.

Καλησπέρα, ονομάζομαι Λιόντας Γιώργος, στο παιχνίδι είμαι γνωστός ως Tarzan και είμαι ο jungler των GameSpace. Ασχολούμαι με το League of Legends από τα μέσα του season 1 και συνήθως φτάνω πολύ ψηλά στην κατάταξη του EUNE. Το μέγιστο που έχω καταφέρει είναι challenger 600 lp και ένατος σε rank το season 3. Έχω κάνει κάποιες προσπάθειες στον West αλλά εκεί έφτασα μέχρι Diamond 1, μετά κάτι γινόταν και δεν το παρατούσα από βαρεμάρα συνήθως. Τα αγαπημένα μου picks είναι εκτός meta αλλά είναι τα εξής : Evelynn, Jarvan IV, Nocturne και Rumble.

Μπορείς να μας πεις λίγα πράγματα για την ομάδα σου και για το μέλλον σου ως παίκτης;

Η ομάδα που παίζω αυτή τη στιγμή αποτελείται από καλούς παίκτες όπως τον Johnal που παίζει στο top lane και τυχαίνει να είναι πολύ καλός μου φίλος, ως support έχουμε τον Tobi, με τον οποίο έχω παίξει και στο παρελθόν και είναι από τα καλύτερα support που έχω δει, στην θέση του ad carry παίζει ο tsiGOD που είναι ανερχόμενο ταλέντο και πιστεύω πως έχει μέλλον σε competitive επίπεδο και στο mid lane, αν και έχουμε δοκιμάσει παίκτες, δεν έχουμε βρει κάποιον σταθερό. Το μέλλον μου ως παίκτης δεν το έχω σκεφτεί, απλά προσπαθώ να περνάω την ώρα μου όσο πιο καλά μπορώ in-game, με την ομάδα μου. Κυνηγάμε τις επιτυχίες όσο μπορούμε αλλά και οι αποτυχίες είναι κομμάτι της ζωής.

Πώς πιστεύεις ότι άλλαξε το jungle με το τελευταίο patch;

Τόσα χρόνια κάνουν αλλαγές στο jungle και όχι μόνο σε camps αλλά και σε jungler items, experience και διάφορα άλλα και πραγματικά ενώ για άλλους αυτές οι αλλαγές φαίνονται τεράστιες, σε μένα φαίνονται πολύ μικρές. Η μόνη τεράστια αλλαγή πιστεύω πως ήταν η αλλαγή στους δράκους, οι οποίοι δίνουν πολλές εναλλακτικές στο παιχνίδι και μεγαλώνουν το στρατηγικό κομμάτι. Αυτή η αλλαγή μου κίνησε το ενδιαφέρον και με έκανε να αρχίσω πάλι το παιχνίδι.

Ποια είναι η γνώμη σου για τον Rumble ως jungler καθώς το ανέφερες πριν ως ένα από τα αγαπημένα σου pick και ποίοι champion ξεχωρίζουν αυτή τη στιγμή στο jungle;

Ο Rumble είναι το αγαπημένο μου pick αυτή τη στιγμή και θεωρώ πως είναι Tier 1 pick, το παίζουν πολύ λίγα άτομα και στην Ελλάδα σχεδόν κανείς. Έχει το πιο γρήγορο clear στο jungle σε σχέση με τους υπόλοιπους champions που έχω παίξει σε αυτό το season. Το early gank του είναι πάρα πολύ δυνατό και έχει ένα τρομερό gank potential μόλις φτάσει level 6 και τον βοηθάει πάρα πολύ το μικρό cooldown στο ult. Τα picks που ξεχωρίζουν αυτή τη στιγμή κατά τη γνώμη μου είναι φυσικά ο Rumble και μετά οι Elise, Rek’sai, Gragas και Graves. Σχετικά με την Nidalee και την Kindred, τα nerfs που δέχτηκαν ήταν πολύ δυνατά και δεν βλέπω αυτά τα δύο champion να παίζονται στο μέλλον.

Ο Γιώργος μας έδωσε τα runes και masteries που χρησιμοποιεί στον Rumble και μπορείτε να τα δείτε παρακάτω:

13335423_1698827647050553_2133315765_n

13340944_1698827743717210_1583677470_o

Τον ευχαριστούμε πολύ και του ευχόμαστε σε ό,τι κάνει τα καλύτερα.

Περισσότερα νέα για το League of Legends