Τα λιοντάρια, το Λος Άντζελες και η επόμενη μέρα

Η AD FINEM προκρίθηκε σε ένα Major που θα συζητηθεί αρκετά

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Μετά την δημόσια παραδοχή της Virtus Pro για καταπάτηση των κανόνων και την αποχώρηση τους από το The Summit 5, η AD FINEM προκρίθηκε σε ένα Major που θα συζητηθεί αρκετά

adfinem2

Πολλά έχουν γραφεί και ειπωθεί για τον μεγαλύτερο ελληνικό οργανισμό, τα λόγια σε πολλές περιπτώσεις είναι περιττά. Όμως αξίζει να αναφερθεί κανείς στην μοναδική, υπό ελληνική ιδιοκτησία, ομάδα η οποία έχει κάνει την εγχώρια σκηνή αλλά και τη σκηνή του εξωτερικού, σε περισσότερα από ένα παιχνίδια, να συζητά για εκείνη.

AD Finem, που σημαίνει «μέχρι το τέλος» στα λατινικά. Σίγουρα η έκφραση με την ομάδα συνάδουν. Κάπως έτσι ζει την κάθε μέρα της η ομάδα αλλά και η διοίκηση. Ο Μάριος Παπασαράντος είναι ένας άνθρωπος ο οποίος δημιούργησε μαζί με τους συνεργάτες του τον οργανισμό με ένα μεγάλο όραμα, να φτάσουν έως το τέλος. Να κατακτήσουν τη σκηνή και να αφήσουν μια κληρονομιά στις επόμενες γενιές gamers στη χώρα μας.

Επαγγελματίες μέχρι το κόκαλο, θα έλεγε κανείς. Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται Λευκωσία της Κύπρου και ο οργανισμός δραστηριοποιείται, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Είναι μια πλήρης ομάδα με πολλά όμορφα χαρακτηριστικά, η οποία δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα ομάδες του εξωτερικού.

Η πιο πλούσια ελληνική ομάδα

Η AD Finem θεωρείται αυτή τη στιγμή η πιο πλούσια ελληνική ομάδα από άποψη εσόδων. Μέσα σε μόλις πέντε μήνες ο οργανισμός, στο παιχνίδι της DotA2 είχε απολαβές από τουρνουά, που ξεπερνούν τις 19,000 ευρώ. Με ιδρώτα, αρκετές προπονήσεις και εντατική δουλειά η ομάδα έχει φτάσει το όνομα της Ελλάδας στο εξωτερικό και για πρώτη φορά θα ταξιδέψει η Ελληνική σημαία στην Αμερική. Το μεγαλύτερο έως τώρα τουρνουά ήταν το DreamLeague Season 5 League Play, στο οποίο κατέκτησαν την πέμπτη θέση και έλαβαν το ποσό των 7,000 ευρώ.

Τι σημαίνει το The Summit 5 για την AD Finem;

Ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά στη Dota 2 διεξάγεται και φέτος για πέμπτη συνεχή χρονιά στην Αμερική. Το prize pool ξεπερνά τις 100,000 δολάρια. Η AD Finem σίγουρα μέσα από όλο αυτό είναι κερδισμένη. Με όλα τα έξοδα καλυμμένα από την πρώτη κιόλας στιγμή η ομάδα, θα ταξιδέψει στο Λος Άντζελες για να ανταγωνιστεί τα μεγάλα ονόματα. Και μόνο η παρουσία του οργανισμού σε αυτό το event θα προσελκύσει πολλούς επενδυτές και χορηγούς μιας και τα βλέμματα στα τέλη του μήνα θα είναι στραμμένα πάνω στο The Summit. Ένα απλό παράδειγμα είναι η Tripbet, με την οποία ο οργανισμός έκλεισε συνεργασία, με το που προκρίθηκε στο μεγάλο τουρνουά.

papasara

Τι λέει ο manager της ομάδας;

Μιλώντας με τον Μάριο Παπασαράντο για να μας κατατοπίσει, μάθαμε αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα. Αρκετοί είναι αυτοί που προσεγγίζουν τον οργανισμό για να επενδύσουν σε αυτόν. Η ομάδα είναι πανέτοιμη για να αγωνιστεί στο The Summit. Όπως ανέφερε  χαρακτηριστικά και ο υπεύθυνος της ομάδας, δεν θα βρεθούν απλά για να αγωνιστούν στην Αμερική, θα βρεθούν με μόνο σκοπό τη νίκη. Και αν δεν τα καταφέρουν; Ο επόμενος στόχος της ομάδας είναι το The International και τα προκριματικά του.

Η ομάδα είναι έτοιμη για όλα. Στην τελική ευθεία θα βρεθεί τις επόμενες δύο εβδομάδες έως τις 15 Ιουνίου, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο ευρωπαϊκών προδιαγραφών, το γνωστό σε όλους Bootcamp. Εκεί η ομάδα θα βρεθεί για ειδικές προπονήσεις, οι οποίες θα θέσουν τις βάσεις για μια αξιόλογη εμφάνιση στο The Summit 5.

Περισσότερα νέα για το Dota 2