Τα λιοντάρια στο Λος Άντζελες, οι αρκούδες στο απόσπασμα

Τέλος στο “δράμα” που δημιουργήθηκε μέσω του Reddit για τον τελικό των ευρωπαϊκών προκριματικών του The Summit 5

του Σωτήρη Δριμζάκα.

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Τέλος στο “δράμα” που δημιουργήθηκε μέσω του Reddit για τον τελικό των ευρωπαϊκών προκριματικών του The Summit 5

του Σωτήρη Δριμζάκα.

f1

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε, οι Virtus.Pro παραδέχθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το γεγονός πως παραβίασαν τους κανόνες του τουρνουά και συγχρόνως ανακοίνωσαν ότι αποχωρούν από το The summit 5. Ο ρωσικός οργανισμός παραδέχθηκε δημόσια το λάθος του, ώστε να ελαφρύνει την θέση του απέναντι στην Valve και στο The Summit, που σε τέτοιες περιπτώσεις επιβάλουν ποινές που μπορεί να φτάσουν μέχρι και στον οριστικό αποκλεισμό από μεγάλα τουρνουά.

Πλέον οι Ad Finem είναι η ομάδα  που περνάει από τα ευρωπαϊκά προκριματικά και θα ταξιδέψει στο Λος Άντζελες για να ανταγωνιστεί τους Digital Chaos από την Αμερική, τους Fnatic από την Ασία αλλά και τους Wings Gaming από την Κίνα. Αναμένουμε τα ονόματα των 4 ομάδων που θα έχουν απευθείας πρόσκληση. Να σημειωθεί πως σε περίπτωσή μη αποδοχής, οι προσκλήσεις θα δοθούν σε άλλες ομάδες.

f3

Ο Μιχάλης Χατζηαλεξίου (manager στο DotA 2 AdFinem) μίλησε στο «GS» για αυτή την εξέλιξη.

«Σωστή απόφαση από τους Virtus.Pro να παραδεχθούν το λάθος τους και να ζητήσουν συγνώμη από το Community. Έχουμε δει παρόμοια περιστατικά και στο παρελθόν και οι επιπτώσεις ήταν μεγάλες . Προσωπικά πιστεύω πως δεν περάσαμε με την αξία μας, αλλά στο Lan θα παρουσιαστούμε έτοιμοι για να αποδείξουμε ότι το αξίζαμε και με το παραπάνω».

Gamer since: 1983