Η πρώτη αποχώρηση ομάδας από τη WESA

Δεν πρόλαβε να ιδρυθεί και έρχονται οι πρώτες αποχωρήσεις.

Platform
 
Publisher
 
Developer
 

Δεν πρόλαβε να ιδρυθεί και έρχονται οι πρώτες αποχωρήσεις

wesa

Πέρασαν σχεδόν δύο εβδομάδες από την μέρα που η παγκόσμια ομοσπονδία Esports, γνωστή και ως WESA, διεξήγαγε συνέντευξη τύπου για να ενημερώσει τα μέσα για τις δράσεις της και το λόγο δημιουργίας της. Και όμως μέσα σε ένα τόσο μικρο χρονικό διάστημα από την ίδρυση της, έχουμε την πρώτη αποχώρηση.

Η ομάδα η οποία αποχωρεί είναι η Faze Clan, αρκετά δημοφιλής στη CS:GO κοινότητα. Ο λόγος της αποχώρησης σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν, είναι η πίεση που άσκησε η ESL, η οποία ήθελε αποκλειστική συνεργασία με τις ομάδες που θα βρίσκονται στη WESA. Ήταν κάτι που η διοίκηση δεν ήθελε να συμβεί και ενδεχομένως να είναι και ο λόγος αποχώρησης.

Πρέπει να σημειωθεί το γεγονός, ότι η WESA εστιάζει αυτή τη στιγμή στο Counter Strike και προφανώς ο μεγαλύτερος της συνεργάτης είναι η ESL. Πώς όμως μία τέτοια στάση και τέτοιες κινήσεις μπορούν να βοηθήσουν πραγματικά τις ομάδες που συμμετέχουν;

Με δημόσια δήλωση μέσω του Facebook, η Faze Clan, δήλωσε την αποχώρησή της από την «παγκόσμια» ομοσπονδία. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι η WESA έχει πολλές προκλήσεις και αρκετά θέματα, τα οποία πρέπει να ξεπεράσει.

Άραγε ποιοι ήταν οι πραγματικοί λόγοι της αποχώρησης; Το μόνο σίγουρο είναι πως ένα τέτοιο γεγονός θα κάνει αρκετές ομάδες να σκεφτούν το ενδεχόμενο για το αν θέλουν να συμμετάσχουν στην ομοσπονδία στο μέλλον

Περισσότερα νέα για το Counter-Strike: Global Offensive