Εξελίξεις γύρω από το No Man’s Sky

Τα νέα δεν είναι ιδανικά για όσους αδημονούν να παίξουν το παιχνίδι

Platforms
 
Publisher
 
Developer
 

Τα νέα δεν είναι ιδανικά για όσους αδημονούν να παίξουν το παιχνίδι

nomanssky-gs1

Νέα δεδομένα κάνουν το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και οι εξελίξεις που αφορούν το παιχνίδι δεν είναι σίγουρα θετικές. Όσοι προσμένουν να ξεκινήσουν την εξερεύνηση τους στο διάστημα, φαίνεται πως θα πρέπει να κάνουν λίγη παραπάνω υπομονή.

Το game που έχει αναπτύξει η βρετανική Hello Games, φαίνεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να άλλαξε την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Στη διαθεσιμότητα του κοινού θα παραδιδόταν περί τα τέλη του Ιούνη και πιο συγκεκριμένα στις 22. Ωστόσο, λίγες ώρες νωρίτερα, η ημερομηνία αυτή έπαψε να θεωρείτο έγκυρη.

Σε φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει μέσω του Kotaku, γίνονται διακριτές, σαφείς οδηγίες προς τα καταστήματα που επρόκειτο να έχουν στα «ράφια» τους το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ειδικότερα, καλούνται να καλύψουν την ημερομηνία κυκλοφορίας με αυτοκόλλητο, το οποίο θα πληροφορεί τους ενδιαφερόμενους πως το παιχνίδι «Αναμένεται σύντομα». Το ίδιο καλούνται να κάνουν γενικότερα και οι εμπλεκόμενοι που καλύπτουν τις εξελίξεις γύρω από το βρετανικό game.

Η εγκυρότητα των πληροφοριών μένει να διαπιστωθεί, καθώς αμφότερες Sony και Hello Games, αποφεύγουν να σχολιάσουν οτιδήποτε γύρω από το θέμα.

Βέβαια, με τις αφίσες σιγά σιγά να καλύπτονται από το αυτοκόλλητο «Coming Soon», στο σημείο όπου αναγραφόταν η ημερομηνία κυκλοφορίας, μια ενδεχόμενη καθυστέρηση φαντάζει το πιο πιθανό σενάριο.

Περισσότερα νέα για το No Man's Sky