Ημερομηνία και trailer για το Gran Turismo Sport

Το νέο racer της βραβευμένης σειράς Gran Turismo έρχεται αργότερα μέσα στο 2016

Platform
 

Το νέο racer της βραβευμένης σειράς Gran Turismo έρχεται αργότερα μέσα στο 2016

gt_sport_gran_turismo_7_ps4_release_date_london

3 χρόνια μετά την τελευταία κυκλοφορία της πασίγνωστης και πολλαπλώς βραβευμένης σειράς, το Gran Turismo 6, έρχεται επιτέλους το νέο, το 13o παιχνίδι του franchise, ονόματι Gran Turismo Sport. Αυτό, θα είναι το πρώτο παιχνίδι της σειράς που θα κυκλοφορήσει στο PlayStation 4.

To Gran Turismo Sport, όπως ανακοινώθηκε, θα συμπεριλαμβάνει μεταξύ των άλλων, τέσσερα σετ από οχήματα, που θα έχουν μέσα 137 συνολικά μοντέλα, πραγματικά αλλά και φανταστικά. Επίσης θα έχει 19 διαφορετικές τοποθεσίες καθώς και 27 διαφορετικές διατάξεις και, προς μεγάλη ζήτηση των φανς της σειράς, επιστρέφουν τα dirt tracks. Μαζί με αυτά επιστρέφουν και το γνωστό Photo Mode, στο οποίο ο παίκτης θα μπορεί να τοποθετήσει όσα οχήματα επιθυμεί σε όποιο από τα 1000 διαφορετικά πλάνα προτιμάει. Οι φωτογραφίες που θα παράγει το Photo Mode θα είναι σε ποιότητα 4000Κ. Μία σύντομη ματιά στο παιχνίδι μπορούμε να ρίξουμε παρακάτω μέσα από το νέο Gameplay Trailer του παιχνιδιού, που κυκλοφόρησε στις 19 Μαΐου.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Gran Turismo Sport έχει οριστεί για τις 15 Νοεμβρίου 2016. Η Polyphony digital, η εταιρία δημιουργός του franchise, δήλωσε πως ελπίζει το νέο racer της σειράς να γίνει συμβατό και με το PlayStation VR αμέσως από την στιγμή της κυκλοφορίας του. Ελπίζουμε λοιπόν το νέο Gran Turismo Sport να είναι στο επίπεδο των προκατόχων του, και μέχρι να μπορέσουμε να το δοκιμάσουμε, Game On!