Η ΤSM βρήκε το support που έψαχνε

Καινούριο bot lane για την TSM

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Καινούριο bot lane για την TSM

13178617_1731848563721100_3766478686363735750_n

Η ΤSM ανέφερε χθες στη σελίδα της στο Facebook, ότι βρήκε το support που έψαχνε. Μετά την επιθυμία και ανακοίνωση του Yellowstar να φύγει από την ομάδα, η αναζήτηση ενός ικανού παίκτη ξεκίνησε στην Κορέα, αλλά επειδή η οργάνωση ήθελε το support να είναι από την Αμερική, κατέληξαν στον Vincent «Biofrost» Wang.

Η συνεργασία του στο bot lane με τον Doublelift είναι πολύ καλή και το playstyle τους ταιριάζει, αφού είναι σημαντικό να υπάρχει κατανόηση και από τις δύο πλευρές όπως αναφέρουν στην παρακάτω ανακοίνωση. Το μόνο που μένει είναι η επιβεβαίωση από την Riot πως ο Biofrost μπορεί να συμμετέχει κανονικά στην ομάδα. Ελπίζουμε πως θα καταφέρει να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Ένα Ps2 κάνει όλη την αρχή για να παίξεις λίγο και να σε βάλει στο τρυπάκι. Από Ν64, playstation 1 & 2, μέχρι dreamcast και Game boy color (με pikachu κασέτα εννοείται) πρόλαβα αρκετά ωστέ να ξεκινήσω την ζωή του απλού gamer. Τώρα πια γράφοντας για αυτά, η ζωή είναι καλύτερη και μπαίνοντας στον κόσμο τους με πιο ευχάριστο τρόπο